Monitör tutucu önerileri ve çift monitör kullanmak için tavsiyeler

Itechin.g

Megapat
Katılım
18 Aralık 2017
Mesajlar
6.429
Makaleler
3
Çözümler
15
Dostlar herkese iyi akşamlar, önceleri laptop kullanıyordum ve elimde fazladan bir ekran vardı. O ekranı ikinci ekran olarak kullanıyordum. 1 yıl kadar önce masaüstü sisteme geçiş yaptım. Bir süre fazlalık olan o monitörle kullandım ama sonradan 24 inç bir monitör aldım(eski monitörüm bozulduğu için). Monitörüm büyük olsa bile(eski olan monitörüm 19 inç) eski rahatlığı yok gibi. Bende yakın zamanda 2. bir monitör almak istiyorum fakat bu sefer kendime monitörleri yükseltip daha iyi bir görünüm sağlamak için bir monitör tutucu almayı düşünüyorum( ARM olarak geçiyor). Piyasada olanların fiyatları aşırı derece pahalı birkaç tane ucuz model buldum yorumları gayet iyi fakat daha önce kullanmadığım için birkaç tavsiyeye ihtiyacım var.


  1. Bu tutucuların 2 çeşidi var 1 tanesi monitör ayakları gibi diğeri sıkıştırmalı, sağlamlık olarak ayaklı olanlar muhtemel olarak daha iyi olacaktır. Sıkıştırmalı olanların yorumları iyi olsa bile daha önce kullanmış olan ya da görenler varsa sağlamlık açısından nasıl olur?
  2. Linkte olan modellerin haricinde tavsiyeleriniz var mıdır?
  3. Alacağım monitör daha küçük olacak 18.5 inç olabilir ve ikinci el almayı düşünüyorum ve son olarak dikey kullanacağım, tavsiyeleriniz var mıdır?
Elimdeki monitör:https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.76

Sistemde kullandığım ekran kartı RX570, herkese cevapları için şimdiden teşekkür ederim.
 
Sıkıştırmalı olanlar diğerine göre daha fazla sallanıyor. Sıkıştırmalı olan yer olarak çok avantaj sallıyor ama maalesef daha fazla ara bağlantı olduğu için daha fazla sallanıyor. Birde ucuz bir ürün alırsan klavye ve mouse hareketlerinde bile monitör titreyebilir.
Ben bu ürünü kullanıyorum ikinci ekranım için kaliteli olmasına rağmen ufak titremeler yapıyor çok fazla sallanırsa masa.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı