Monitör tutucu satıcısının iade almama hakkı var mı?

Kişisel bakım ve iç giyim için geçerli değil, kulaklık elektronik ürün kategorisinde, sesi çok kötü diyerek iade edebilirsin.

Dene bakalım iade edebiliyor musun? Hijyen sınıfında bir ürün olduğu için ürün tekrar satılamayacağı için kimse iade almaz. THH başvurup başvurusu reddedilen insanlar biliyorum kulaklığı iade edemediği için.

Dene bakalım iade edebiliyor musun? Hijyen sınıfında bir ürün olduğu için ürün tekrar satılamayacağı için kimse iade almaz. THH başvurup başvurusu reddedilen insanlar biliyorum kulaklığı iade edemediği için.
Başka soru?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240811_022516_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20240811_022516_Hepsiburada.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 21
Vida yok ki modelde.

Monitör takmadan bakacağım sadece masada nasıl duracak diye masa biraz sıkıntılı da.
Arkadaşlar vida vs demiş haklılar aslında ama memnun kalmayıp iade edebilirsin. 14 gün yasal hakkın mevcut. Sen o şekilde dediğin için işini garantiye almaya çalışmışlar. Aslında sormana bile gerek yoktu. Problem olmaz vidalarını falan hiç kullanmayacaksan.

Ayrıca talep açabiliyorsun gene ama satıcı isterse talebi geri çevirebiliyor. Adama senin iadenin zararı maximum 100TL olmuştur o kulaklığı kutular hiçbir prosedür dinlemeden başkasına satar ama bir kulaklığa aynısını denediğin zaman teknik bir sıkıntısı yoksa kabul etmeme hakkına sahip satıcı.

Hani bir de iadeni 2022 yılında almışsın :D

Kardeşim satıcının insiyatifi. Senin 150TL'lik kulaklığına iade aldın diye dediğin doğru olmuyor.
Satıcı insiyatifi diye bir şey yok, kulaklığın fiyatı da hiç önemli değil, küçük çocuk kullanacak diye ucuz bir şey aldım

Yeğenime almıştım beğenmedi sesi çok kötü dedi aynı şekilde talep açarak iade ettim gidip adam gibi bir kulaklık aldım.

Yasal haklarını bilen bilinçli bir tüketiciyim, hakem heyeti başvurularımı göstersem onun için de başvuru yapmazsın dersin o kadar fazla başvuru var.

Biz hakkımızı aramadıkça satıcılar kendini bir şey sanmaya başlıyor, yasal haklarını yok sayıyor.

Sana göre insiyatif bana göre hak.

Ve burada atladığın çok önemli bir konu var, soruyu soran arkadaş kulaklık almıyor.

Satıcı insiyatifi diye bir şey yok, kulaklığın fiyatı da hiç önemli değil, küçük çocuk kullanacak diye ucuz bir şey aldım

Yeğenime almıştım beğenmedi sesi çok kötü dedi aynı şekilde talep açarak iade ettim gidip adam gibi bir kulaklık aldım.

Yasal haklarını bilen bilinçli bir tüketiciyim, hakem heyeti başvurularımı göstersem onun için de başvuru yapmazsın dersin o kadar fazla başvuru var.

Biz hakkımızı aramadıkça satıcılar kendini bir şey sanmaya başlıyor, yasal haklarını yok sayıyor.

Sana göre insiyatif bana göre hak.

Eki Görüntüle 2281006
Kardeşim yukarda THH kararı var çok istiyosan bak dediğim gibi satıcı insiyatifi. Satıcı ürünü geri almasa THH başvurunda muhtemelen satıcı haklı bulunacaktı çünkü ayıplı ürün değil. Gidip 2 sene öncesinin iade şeyini atmışsın al sana yukarda direk 9 ay öncesinin THH kararı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı