Monitör ve ekran vs ekran kartı ve RAM yükseltmesi

Bütçe
2000

GregKendrick

Decapat
Arkadaşlar merhaba.
Geçen günlerde bilgisayar topladım henüz ekran kartı almış değilim. Sizlerden ricam en mantıklı seçimi yapmamı sağlamanız.

H410M-A PRO.
i5 10400F.
8 GB'a data XPG 3000MHz RAM.
Sharkoon shp 650W 80+ PSU.
Parçalar bunlar sistemin içinde idarelik GT 9500 var. Onboard yerine kullanıyorum.

Acer'in 1100 liralık 144Hz monitörü+ GTX 1050 Ti veya RX 5500 XT 4 GB modeli + kendi RAM'imden 1 adet daha.

İdarelik monitörüm de var bu arada ama 144Hz geçmek istiyorum.
Oynayacağım oyunlar.
CS:GO.
Valorant.
PUBG.
LoL.
Belki GTA 5 ve tarzı oyunlarda olabilir.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör ve GTX 1650S almanız daha mantıklı. Oynadığınız oyunlar rekabetçi oyunlar olduğu için 144 Hz önemi 8 GB RAM takviyesinden daha önemli duruyor.

Bütçeyi görmediniz galiba hocam 2000TL monitör ve 1050 veya sadece ekran kartı olacakto yanlış anladınız galiba.
RX 5500 XT 4 GB almak yerine GTX 1650S daha mantıklı:

Ek olarak bana kalırsa güç kaynağını da mümkün bir zamanda değiştirin.

Bu güç kaynağıyla alıp verilemeyen nedir?
Merak ediyorum 80+ sertifikası olmasına rağmen sürekli bir kötüleme çabası var sebebi nedir bilmek istiyorum.

Bütçeyi görmediniz galiba hocam 2000TL monitör ve 1050 veya sadece ekran kartı olacakto yanlış anladınız galiba.
1050 Ti'ya para verilmez. Sadece 1650S veya RX 5500XT ve 8 GB RAM alınız. RAM pahalı olmadığı için sonrada eklenebilir o yüzden ben olsam 1650S alırdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı