Monitör vs GTX970

Anakart'ın görüntüsünde sorunum yok. Sadece kasanın içinde anakart çok küçük kalıyor ve bazı yorumları okudum küçük bir kasa almadıktan sonra neden "MSI B150M Bazooka alasınız ki" yorumlar var.
Bence sorun görüntüde... Yoksa ne fark edecek ki... Mini - Micro - Mid Atx hepsi için delikler var kasada. Ekran kartın rahat sığar... Kablo kontrolü rahat olur. Üstünde daha fazla fan yuvası vardır. Büyük bir kasanın ekstraları bunlardır.

Büyük kasa almak iyi zaten... Büyük kasaya micro-atx anakart almak sorun değil. Neye ihtiyacın varsa onu al. İhtiyaçların + Görüntü istiyorsan : B150 Gaming M3 - Sadece İhtiyacın olanı istiyorsan : B150M Bazooka
Aynen ya zaten kasa masanın altında ki bölmede duracak, masaya çıkartmayacağım. Yani pek bir görünmeyecek fakat kabloları takarken biraz sıkışıklık sorunu olmaz mı?

Sistemi alacağın yere toplatsanda ekran kartı montajsız hariçten gelir. Yani yine kendin takacaksın. O yüzden ekran kartsız sistemi al ekran kartınıda yeni mimari çıktığında bütçen müsaitse o zaman hariçten alırsın.
Hayır ekran kartını takıyorlar çünkü test yapıyorlar. Sadece yollarken sıkıntı çıkmasın diye ekran kartını kutusuna koyuyorlar. Bu arada MSI B150M Bazooka, ATX kasada çok mu küçük durur ve kablolama yaparken kablolar sıkışır mı?

Aynen ya zaten kasa masanın altında ki bölmede duracak, masaya çıkartmayacağım. Yani pek bir görünmeyecek fakat kabloları takarken biraz sıkışıklık sorunu olmaz mı?
Kablolar sıkışmaz merak etme :D Takacağın 3-5 kablo... Fakat kablo kontrolü biraz akıl ve sanat işi onu halledersin. :D

Kafanda fikir oluşması için resim atıyım
micro-atx-vs-atx-motherboard.jpg
modzoo_silverstone_raven_rv05_mid_tower_case_review_specs_001.jpg

Eksen bilgisayardan toplamadır monitor dahildir.
Ramler?

Arkadaşlar sitelerde MSI B150M Bazooka'nın ATX kasanın içinde nasıl olduğuna bakmak için toplanmış bilgisayarlara bakıyordum ve böyle bir resim buldum. Resimde ki kasa Zalman Z3 Plus ve anakart o kadar da kötü durmamış:
161587.b112e8795c2722d9246bef990cad3590.8a71e6096a65726330956843e5cc2a89.1600.jpg

Sistemi Eksen Bilgisayar'dan toplayıp "Dolar Kuru" kampanyasından yararlanıp daha iyi veya monitörlü sistem toplayabilirim. Ama Eksen Bilgisayar'dan toplarsam ilk defa montaj yapacağımdan yardımınıza -Skype'den falan olabilir ben kamerayı açarak size gösteririm siz de bana şunu şöyle, bunu böyle yap dersiniz falan- ihtiyacım olacak.

Ramler?

Arkadaşlar sitelerde MSI B150M Bazooka'nın ATX kasanın içinde nasıl olduğuna bakmak için toplanmış bilgisayarlara bakıyordum ve böyle bir resim buldum. Resimde ki kasa Zalman Z3 Plus ve anakart o kadar da kötü durmamış:
Eki Görüntüle 162016

Sistemi Eksen Bilgisayar'dan toplayıp "Dolar Kuru" kampanyasından yararlanıp daha iyi veya monitörlü sistem toplayabilirim. Ama Eksen Bilgisayar'dan toplarsam ilk defa montaj yapacağımdan yardımınıza -Skype'den falan olabilir ben kamerayı açarak size gösteririm siz de bana şunu şöyle, bunu böyle yap dersiniz falan- ihtiyacım olacak.
Dolar kuru kampanyası ne oluyor?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı