Monitör vs. Televizyon

Bütçe
1.000.000 Papel
Yani söylediğiniz veriler güzel. Ancak yukarıdaki kişinin de dediği gibi oyuncukta önemli olan ve gözünüz daha az yorulmasını sağlayacak teknolojiler de önemli, sonuçta televizyonlar uzaktan bakmak için tasarlanıyor. Anladığım kadarıyla monitör elinizde. Eğer öyleyse test edip karar vermeniz en doğrusu olur.

Yani söylediğiniz veriler güzel. Ancak yukarıdaki kişinin de dediği gibi oyuncukta önemli olan ve gözünüz daha az yorulmasını sağlayacak teknolojiler de önemli, sonuçta televizyonlar uzaktan bakmak için tasarlanıyor. Anladığım kadarıyla monitör elinizde. Eğer öyleyse test edip karar vermeniz en doğrusu olur.
40 bin liralık monitör alamam maalesef. 10 bin liralık televizyonu da. 21 inc'lik ikinci monitörümü almak istiyordum da, acaba 35 inc'lik televizyon mu alsam, hem daha büyük diye düşündüm, ondan sordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı