Monitör yerine TV Almak

Laptop var i5 10300H - 1660 Ti ona bağlıyıcam.
E Racing demişsiniz de herhangi bir direksiyon setiniz var mı? Varsa büyük inçli bir televizyon işinizi görür. Eğer direksiyonunuz yoksa monitör alın rahat edin. Bir de yarış oyunları olarak hangisini oynuyorsunuz? Büyük inçler daha çok sim racing tarzı oyunlar (Assetto Corsa, Assetto Corsa Competizione, F1, IRacing, Rfactor, Project Cars vb.) için ideal setup'ınız olmadığı sürece çok bir işe yaramaz. Yani arcade (Forza Serisi, NFS, ETS vb.) oyunlar için monitör hem daha rahat hem de yüksek performanslı.
 
Son düzenleme:
E racing demişsiniz de herhangi bir direksiyon setiniz var mı? Varsa büyük inçli bir televizyon işinizi görür. Eğer direksiyonunuz yoksa monitör alın rahat edin. Bir de yarış oyunları olarak hangisini oynuyorsunuz? Büyük inçler daha çok SIM racing tarzı oyunlar (Assetto Corsa, Assetto Corsa competizione, F1, ıracing, rfactor, Project Cars vb.) İçin ideal setup'ınız olmadığı sürece çok bir işe yaramaz. Yani arcade (Forza serisi, NFS, ETS vb.) Oyunlar için monitör hem daha rahat hem de yüksek performanslı.

Direksiyon sistemin var. T500rs iracing ve Assetto Corsa oynuyorum şu anlık.

Hocam, sisteminiz iyi. Sadece yarış yerine FPS oyunları da oynarsınız. İnç açısından düşünüyorsanız tabii sizin kararınız ama 1 hafta sonra sıkılırsanız FPS oyunlarında ileri ki zamanlarda sorun çıkartabilir.

FPS oyunlarından sıkıldım artık. Büyük boyutlu monitörler aşırı pahalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı