Monitör yerine TV kullanmak

Her şeyden önce, kör olma ihtimalin var, ben uzun süre kullandım hiç önermem. O 240Hz gibi değerlere aldanma, TV'ler sinyali hızlandırıyor sadece, o işlemde da receiverda gerçekleşiyor. Ekstra olarak TV'nin kendi içerisinde de elektriğin frekansını arttıran bir aparat bulunuyor. O sebeble 240Hz gibi değerlere ulaşıyorlar, o da gerçek değil zaten. O yüzden sana monitöre devam derim ben :)
 
Ben çok uzun bir süre dandik sistemimle kullandım, sistemden beklentim yüksek olmadığı içinde her hangi bir sıkıntı yaşamadım. Bütçeniz yoksa ve idare edebilirim diyorsanız niye olmasın. Bugün donanımdan kısıp monitör almak yerine ilerde monitör için bütçe biriktirirsiniz.
 
Merhabalar, elimde fazladan 32" TV var ve PC toplayacağım RX 580’li. Monitör almak yerine bu TV’yi kullansam nasıl olur? Bu arada özelliklerden baktım, TV 200 Hz.
200 Hz değildir o yanlış bakıyorsun, tam model söyleyebilir misin?
 
Bende aynı şekil kullanıyorum HDMI ile PS3 bağladığımda bir sorun yok. Bilgisayarı HDMI ile bağladığımda lag oluyor ama VGA kullandığımda gayet akıcı ve normal oyunlarda dahil. 200 Hz çok yüksek o kadar yüksek değeri PC'ye bağladığın zaman kullanamazsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı