Monitör zarar görmüş müdür?

diocletian

Decapat
Arkadaşlar bu konuyu biraz araştırdım herkes önce nemli bir bezle siliyor sonra normal mendille üzerinden geçiyormuş. Ben nemli bir şeyle silmeyip sadece normal peçete ile üstündeki tozları sildirdim. Monitör zarar görmüş müdür?

Arkadaşlar bu konuyu biraz araştırdım herkes önce nemli bir bezle siliyor sonra normal mendille üzerinden geçiyormuş. Ben nemli bir şeyle silmeyip sadece normal peçete ile üstündeki tozları sildirdim. Monitör zarar görmüş müdür?

Ben gözlük temizleme suyunu sıkıyorum ve yumuşak bez ile sorunsuz siliyorum. Size de tavsiye ederim.

Nemli bezle silmek güzel oluyor ama sanki zararlı gibi hissiyat bırakıyor. Yaklaşık 1yıldır silmiyorum bir şey olur diye.

Peçete olmaz. Peçetenin yüzeyi serttir. Ekranı çizme durumu var. En güzeli mikrofiber bezdir. Toz alırken ekrana bastırmadan silip geçin.
Leke çıkartmak için solüsyon kullanın ama ekrana direkt sıkmak yerine beze sıkıp lekeyi silin. Ufak daireler çizerek yapın bunu.
Bu işin en doğrusu budur.

Peçete olmaz. Peçetenin yüzeyi serttir. Ekranı çizme durumu var. En güzeli mikrofiber bezdir. Toz alırken ekrana bastırmadan silip geçin.
Leke çıkartmak için solüsyon kullanın ama ekrana direkt sıkmak yerine beze sıkıp lekeyi silin. Ufak daireler çizerek yapın bunu.
Bu işin en doğrusu budur.

Mikrofiber bez mutfakta kullanılanlar oluyor değil mi?

mikrofiber-bez-yesil-30x40-kcm59821171-1-17807e959992421d876594252f93f65c.jpg

Mikrofiber bez mutfakta kullanılanlar oluyor değil mi?

Çoğu alanda kullanılıyor. Sadece mutfak için değil. Bezlerin annesi budur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı