Monitörde beyaz çizgi

NAUX

Hectopat
Merhaba ASUS Dual RX 580 8 GB ekran kartım var 1 hafta önce Vatan'dan aldım. Fakat sistem ısındığında ekranda beyaz çizgiler geçiyor. Aşağıdan yukarıya doğru özellikle koyu renklerde daha belirgin oluyor. HDMI to VGA kablo kullanıyorum ondan olabilir mi? Yoksa ekran kartında mı sıkıntı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ASUS Dual RX 580 8 GB ekran kartım var 1 hafta önce Vatan'dan aldım. Fakat sistem ısındığında ekranda beyaz çizgiler geçiyor. Aşağıdan yukarıya doğru özellikle koyu renklerde daha belirgin oluyor. HDMI to VGA kablo kullanıyorum ondan olabilir mi? Yoksa ekran kartında mı sıkıntı var?

Isındığı zaman dönüştürücüde sıkıntı oluyor sanırsam tam emin değilim bilen arkadaş varsa söyler zaten bende merak ettim cevabı.

Bilgisayarı olan bir arkadaşına götür ekran kartını dene ya da internet kafede falan her neyse... Ekran kartıyla da ilgili olabilir.

teşekkürler yardımlarınız için fakat şu dönemde dışarı çıkmayı pek istemiyorum kesin bişey söyleyebilecek olan varmı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı