Monitörde bozulmalar oluyor

oyo

Decapat
Monitörümde bozulmalar oluyor. Özellikle siyah yerler genelde pixelleşiyor. Ekran kartımı değiştirdiğimde oldu. Uzun süredir böyle kullanıyorum fakat gözüme batmaya başladı artık. Ekran kartını 2. el aldım muhtemelen garantisi de bitmiştir. Bir çözümü var mıdır? Ekran kartım RTX 3070.

Farklı bir monitör ve farklı bir kablo ile kasaya bağlanmayı deneyin. Asıl sorunun kaynağını bulduktan sonra çözümü arayabilirsin. Şu an için yazdıklarına göre ekran kartında mı monitörde mi yoksa HDMI kablonda mı sorun var anlaması zor. O yüzden ilk başta farklı bir HDMI kablosu ile bağlamayı dene ardından eğer kabloda sorun olmadığını düşünüyorsan farklı bir monitöre bağlayıp monitörünü kontrol et. Zaten bunları yaptıktan sonra sorunun kaynağının ne olduğunu aşağı yukarı anlarsın.

Merhaba biraz geç oldu ama ikinci monitörümde de aynı sıkıntı var. Çift monitör kullanıyorum ikisinde de aynı. NVIDIA renk ayarlarını kurcalayınca düzeldi fakat böyle de renkler gözüme güzel gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…