Bir darbe sonucu monitörde çizgiler oluştu. Tamire götürmek harici yapabileceğim bir şey var mıdır?
Eki Görüntüle 2475068
Bir bardak soğuk su iç hocam geçmiş olsun
Bir darbe sonucu monitörde çizgiler oluştu. Tamire götürmek harici yapabileceğim bir şey var mıdır?
Eki Görüntüle 2475068
Eki Görüntüle 2475068
Şunu atana kadar troll sanıyordum.
Tamir dışında tek çözüm yeni monitör almak başka yol yok.
3 kere üstüne tuz-limon çekirdeği - şeker karışımı yapıp 3 kere buga buga yaparsanız monitör düzelir dememizi filan beklemiyorsunuz herhalde.
Tam da bundan bahsediyorum evet.Eki Görüntüle 2475103
Şu şekildemi hocam?
Hayır beklemiyorum. Götürene kadar sadece en azından bu çizgileri azaltmanın bir yolunu arıyorum.
Nasıl azaltabilirsin hocam. Git deyince gitmez ki bu. Yapmadan önce düşünecektiniz.
Üst alt köşelerden bastırmayı, hafif hafif vurmayı deneyin belki işe yarar bir nebze. Bir arkadaş dizüstü bilgisayarının ekranını bu şekil vura vura düzeltiyordu.Hayır beklemiyorum. Götürene kadar sadece en azından bu çizgileri azaltmanın bir yolunu arıyorum.
Hayır beklemiyorum. Götürene kadar sadece en azından bu çizgileri azaltmanın bir yolunu arıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.