Monitörde düz çizgi çıktı

Aynı sorunu birebir yaşadım Gigabyte G24F-2 modelinde tek çare garantiye göndermek oldu diğer tüm yöntemler başarsızdı. Aldığınız mağazaya gönderin hocam ücretsiz yapılmak zorunda.

Benim konum da burada: Gigabyte G24F-2 boydan boya sıkışmış piksel
harbi mi umarım garantisi devam ediyordur benimkinin

Yapacak birşey yok garantinin süresi varsa yollamayı dene başka yolu yok
hocam ekran kartından dolayı bir sorun olmasın yeter aslında

Tam 1.5 sene olmuş.

Evet maalesef.

Hocam garanti devam ediyorsa iade etmeye çalış çünkü monitörün mürekkep atıyor ve bu yayılabilir ve hatta ekranı komple kaplayabilir veya bir yerde duradabilir tamamen şans garanti devam ediyorsa göndermeye çalış etmiyorsa da geçmiş olsun yayılacaktır monitör düştü veya bir basınca maruz kaldı mı (yumruk gibi)

Harbi mi umarım garantisi devam ediyordur benimkinin

Hocam ekran kartından dolayı bir sorun olmasın yeter aslında

Hocam ekran kartından olacağını sanmıyorum, farklı bir ekrana bağlama şansınız varsa deneyin ama dediğim gibi monitörle alakalı. Ekstra bir bilgi olarak garantiniz devam etmesine rağmen ürünü tamir etmezlerse veya değiştirmezlere tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. Genelde ölü veya sıkışmış 3 pikselden daha az bir piksel sorunluysa tamir etmiyorlar ama sizde boydan boya olduğundan tabiri caizse seve seve yapmak zorundalar.

Harbi mi umarım garantisi devam ediyordur benimkinin.

Hocam ekran kartından dolayı bir sorun olmasın yeter aslında.

Ekran kartı ile bir alakası yok ekran kartı bozulursa ekranınızda yatay veya dikey genellik mor-yeşil çizgiler çıkar ve bir süre sonra kullanılamaz hale gelir bu o değil.

Hocam garanti devam ediyorsa iade etmeye çalış çünkü monitörün mürekkep atıyor ve bu yayılabilir ve hatta ekranı komple kaplayabilir veya bir yerde duradabilir tamamen şans garanti devam ediyorsa göndermeye çalış etmiyorsa da geçmiş olsun yayılacaktır monitör düştü veya bir basınca maruz kaldı mı (yumruk gibi)
Hocam kesinlikle hiçbir temas olmadı (eğer annem odamı temizlerken bir şeyler yapmadıysa) garantisine bakıcam birazdan umarım devam ediyordur. Çok teşekkür ettim cevabın için

Hocam kesinlikle hiçbir temas olmadı (eğer annem odamı temizlerken bir şeyler yapmadıysa) garantisine bakacağım birazdan umarım devam ediyordur. Çok teşekkür ettim cevabın için.

Ne demek hocam inşallah çözülür sıkıntınız.

Hocam ekran kartından olacağını sanmıyorum, farklı bir ekrana bağlama şansınız varsa deneyin ama dediğim gibi monitörle alakalı. Ekstra bir bilgi olarak garantiniz devam etmesine rağmen ürünü tamir etmezlerse veya değiştirmezlere tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. Genelde ölü veya sıkışmış 3 pikselden daha az bir piksel sorunluysa tamir etmiyorlar ama sizde boydan boya olduğundan tabiri caizse seve seve yapmak zorundalar.
Ekstra ekran yok ama televizyona bağlamayı deneyebilirim. Evet haklısınız hocam garanti devam ediyor ve kabul etmezlerse dediğiniz gibi başvururum kesinlikle. Benimkiler artıyor birde hocam her gün yeni bir çizgiyle uyanıyorum

Ekstra ekran yok ama televizyona bağlamayı deneyebilirim. Evet haklısınız hocam garanti devam ediyor ve kabul etmezlerse dediğiniz gibi başvururum kesinlikle. Benimkiler artıyor bir de hocam her gün yeni bir çizgiyle uyanıyorum

Bizzat aynı durumu yaşadım hocam her gün bir sürpriz oluyordu :D en son İtopya'yı aradım iade için gönderdim yaklaşık 2 hafta sonra elime geri geldi. Paneli değişmiş bir şekilde 1 tane ölü pisek haricinde hiçbir sorun yok onu da görmüyorum zaten yerini bile unuttum :D

Bizzat aynı durumu yaşadım hocam her gün bir sürpriz oluyordu :D en son İtopya'yı aradım iade için gönderdim yaklaşık 2 hafta sonra elime geri geldi. Paneli değişmiş bir şekilde 1 tane ölü pisek haricinde hiçbir sorun yok onu da görmüyorum zaten yerini bile unuttum :D
internetten baktım genelde aoc 3 sene garanti veriyormuş benim alalı 1.5 sene oldu. sinerjiden almıştım yarın orayla görüşüp garantiye gönderirim diye düşünüyorum. ya hocam ölü piksel olsa neyse görmem etmem dediğiniz gibi ama bu boydan boya her baktığımda moralimi bozuyor valla :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı