Hem hdmi hemde displayport ile denedim ancak sonuç aynı. Monitör ile alakalı bir sorun teknik servis ile iletişime geçtim. Monitörü getirin dediler fiyat bilgisi veremeyiz dediler forumlarda okuduğum kadarıyla ürünün 2,3 hatta 7 katını istediklerini söylüyorlar bu konuda fikriniz var mıKabloyu bi kontol edin ters yüz yapın tak çıakrt yapın. Evdeki farklı bir monitör yada tv ile de test edebilirsiniz. Farklı bir kablo deneyin. Eğer farklı bir monitör/tv de bu olay yoksa durum monitör ile alakalı diyebiliriz.
Garantisi yoksa (bittiyse yada garnti dışıysa) para verip yaptırmaya değeceğini sanmıyorum.Hem hdmi hemde displayport ile denedim ancak sonuç aynı. Monitör ile alakalı bir sorun teknik servis ile iletişime geçtim. Monitörü getirin dediler fiyat bilgisi veremeyiz dediler forumlarda okuduğum kadarıyla ürünün 2,3 hatta 7 katını istediklerini söylüyorlar bu konuda fikriniz var mı
Garantisi yoksa (bittiyse ya da garnti dışıysa) para verip yaptırmaya değeceğini sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.