Monitörde garip bir gecikme var

Hagrid00

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba arkadaşlar, monitörümde aniden bir sıkıntı belirdi anlayamadık biz de fareyi hareket ettiriyorum garip bir pixel gecikmesi gibi bir durum var. Bunu nasıl düzeltebiliriz daha önce başına gelen var mı video koyacaktim ama koyulmuyor hata veriyor telefondan girdiğim için.

SORUNUN VİDEOLU HALİ:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• 16505578800868276930881843726119.jpg
    16505578800868276930881843726119.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 169
Son düzenleme:
Sadece fare ile mi yoksa genel mi? Fare ile ilgili ise bu ayar açık olabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 177
Merhaba arkadaşlar, monitörümde aniden bir sıkıntı belirdi anlayamadık biz de fareyi haraket ettiriyorum garip bir pixel gecikmesi gibi bir durum var bunu nasıl düzeltebiliriz daha önce başına gelen var mı video koyacaktim ama koyulmuyor hata veriyor telefondan girdiğim için
Sadece farede değil örneğin bir dosya açıyorum yavaş yavaş açılıyor garip birşey yukarı da beyaz bir çizgi var

Sadece farede değil örneğin bir dosya açıyorum yavaş yavaş açılıyor garip birşey yukarı da beyaz bir çizgi var
Eskiden ekran kartı driverları yüklenmediği zaman böyle oluyordu. Açık bir pencereyi sağa sola oynatınca arkasında iz bırakarak gidiyordu. Driverları kontrol edin isterseniz.

Arkadaşlar başka monitör takınca böyle bir sorun olmuyor kendi monitörümde böyle bir sorun oluyor bir saat önce monitörün düğmelerine basarken bir anda düzeldi ama monitörün kapatma düğmesine basıp tekrar aynı düğmeye basarak açtığımda yine aynı şey oldu
Ghosting diyeceğim de ghosting değil gibi bu. Youtube'ye yükleyip atma şansınız var mı?
@Mantony YouTube linkini bıraktım yukarıda
@Last Avenger @Ryse / Yukarıda videonun linkini bıraktım.

Arkadaşlar, bu konuyu öne nasıl çıkarabilirim? Çözüme kavuşturabilir miyiz bir bakalım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı