Monitörde garip bir leke var

14 Günden fazla olduğu kesin fakat şu an ekranda göremiyorum çok fazla belli ediyordu kendini ama şuan yok

Eğer rahatsız ediyorsa garantiye gönderebilirsiniz. Değişim veya para iadesi yapabilirler. Rahatsız etmiyorsa böyle de kullanmaya devam edebilirsin.
Yok hocam rahatsız etmiyor ekranda çok küçük noktalar var ama fotoğrafta ki öbürlerine göre baya büyüktü fakat şimdi gözükmüyor kullanmaya devam ediceğim büyük ihtimal.

Yok hocam rahatsız etmiyor ekranda çok küçük noktalar var ama fotoğrafta ki öbürlerine göre bayağı büyüktü fakat şimdi gözükmüyor kullanmaya devam ediceğim büyük ihtimal.

Hocam ben sizin yerinizde olsam ne olur ne olmaz diye bir garantiye yollardım. Ölü piksel bu, sallamaya gelmez. İleride yeniden ortaya çıkar, bu sefer hiçbir şey yapamazsınız. Bence ne kadar rahatsız etmese de ve küçük olsa da yollayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı