Hocam zaten sıkıntılı bir model. Ölü piksel bahanesi ile iade edebiliyorsanız iade edin.14 Günden fazla olduğu kesin fakat şu an ekranda göremiyorum çok fazla belli ediyordu kendini ama şuan yok
Hocam zaten sıkıntılı bir model. Ölü piksel bahanesi ile iade edebiliyorsanız iade edin.14 Günden fazla olduğu kesin fakat şu an ekranda göremiyorum çok fazla belli ediyordu kendini ama şuan yok
14 Günden fazla olduğu kesin fakat şu an ekranda göremiyorum çok fazla belli ediyordu kendini ama şuan yok
Yok hocam rahatsız etmiyor ekranda çok küçük noktalar var ama fotoğrafta ki öbürlerine göre baya büyüktü fakat şimdi gözükmüyor kullanmaya devam ediceğim büyük ihtimal.Eğer rahatsız ediyorsa garantiye gönderebilirsiniz. Değişim veya para iadesi yapabilirler. Rahatsız etmiyorsa böyle de kullanmaya devam edebilirsin.
İyi kullanımlar dilerim. Birde internet tarayıcınıza ölü piksel testi yaparak daha emin olabilirsiniz.Yok hocam rahatsız etmiyor ekranda çok küçük noktalar var ama fotoğrafta ki öbürlerine göre baya büyüktü fakat şimdi gözükmüyor kullanmaya devam ediceğim büyük ihtimal.
Yok hocam rahatsız etmiyor ekranda çok küçük noktalar var ama fotoğrafta ki öbürlerine göre bayağı büyüktü fakat şimdi gözükmüyor kullanmaya devam ediceğim büyük ihtimal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.