Bilibo Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 Monitöre ne oldu bilen var mı? Düzeltilebilir mi? Dün yoktu.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #2 O kirlilik içinde ekranı görmen bile bir mucize. Bi fıs yapamadın mı kaç yıldır? Neresi burası ki? Tam ekran göster, ne zaman oldu nasıl oldu, nerede oldu.. Artı 0 Eksi
O kirlilik içinde ekranı görmen bile bir mucize. Bi fıs yapamadın mı kaç yıldır? Neresi burası ki? Tam ekran göster, ne zaman oldu nasıl oldu, nerede oldu..
KS KS Bilibo Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #3 arandur dedi: O kirlilik içinde ekranı görmen bile bir mucize. Bir fıs yapamadın mı kaç yıldır? Neresi burası ki? Tam ekran göster, ne zaman oldu nasıl oldu, nerede oldu. Genişletmek için tıkla... Monitorü silmek bozmazmı. Artı 0 Eksi
arandur dedi: O kirlilik içinde ekranı görmen bile bir mucize. Bir fıs yapamadın mı kaç yıldır? Neresi burası ki? Tam ekran göster, ne zaman oldu nasıl oldu, nerede oldu. Genişletmek için tıkla... Monitorü silmek bozmazmı.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #4 Bilibo dedi: Monitorü silmek bozmazmı. Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyorsun değil mi? Bana şaka olduğunu söyle. Ya da trol. Ama ciddiyim deme bana. Artı 0 Eksi
Bilibo dedi: Monitorü silmek bozmazmı. Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyorsun değil mi? Bana şaka olduğunu söyle. Ya da trol. Ama ciddiyim deme bana.