Hocam sizinki ışık sızması değil yani bu sizi ilgilendirmez ama kafanıza takıldıysa bir bilgisayarcıya götürün orada baksınlar.Çok teşekkür ederim tekrardan iyi geceler dilerim.
Hocam konuyu tekrardan hortlatmak zorunda kaldım ancak bir şey kafama takıldı sizlere sormak istedim bir arkadaş ışık süzmesinin ölü pixelden sonraki en büyük sorun olduğunu ve iade edilmesi gerektiğini söyledi monitörün. Ben pek anlamamda bu kadar büyük bir sorun teşkil ediyor mu bu zararlı mı? İleride daha çok yaygınlaşabileceğini görüntüyü bozabileceğini falan söyledi de sormak istedim.
Hocam sizinki ışık sızması değil yani bu sizi ilgilendirmez ama kafanıza takıldıysa bir bilgisayarcıya götürün orada baksınlar.
Hocam karanlık sahnelerde veya gece modunda çalışırken, ışık sızması dikkatinizi dağıtabilir ve izleme keyfinizi etkileyebilir. İleride artıp artmayacağı kesin değil belki artar belki sabit kalır yani ben artacağını sanmıyorum siz bu kadar şüpheliyseniz size 2 soru soracağım 1. Monitör bir darbe aldı mı 2. Monitörün marka modeli neler?Hocam muhtemelen değil dediğiniz gibi ancak diyelim ki ışık sızması. O zaman bu ne gibi sıkıntı teşkil edebilir? Bu sorunu yaşayanların başına ne geliyor yani?
Hocam karanlık sahnelerde veya gece modunda çalışırken, ışık sızması dikkatinizi dağıtabilir ve izleme keyfinizi etkileyebilir. İleride artıp artmayacağı kesin değil belki artar belki sabit kalır yani ben artacağını sanmıyorum siz bu kadar şüpheliyseniz size 2 soru soracağım 1. monitör bir darbe aldı mı 2. monitörün marka modeli neler?
Hocam ilk öncelikle hayırlı olsun gerçekten kaliteli bir monitör almışsınız monitör bir darbe almadıysa muhtemelen bir sorun yoktur tabi kargo veya teslimat şirketi getirirken ne olacağını bilmiyoruz ayrıca böyle bir monitörde üretim hatası olma olasılığı da çok düşük yani bence bir sorun yok ayrıca monitörünüz IPS bir monitör yani IPS glow olma olasılığı çok ama çok yüksek dediğim gibi artıp artmayacağı kesin değil bir süre takip edin bir değişiklik olursa yazarsınız veya bir bilgisayarcıya gönderirsinizSorularınızı cevaplayayım hocam. 1.si monitör hiç darbe almadı hocam daha dün satın aldım strafor köpüklerle hiç hareket edemeyecek şekildeydi kutunun içinde sonrasında aldığım gibi kurdum. 2.siyse marka modeli budur hocam. ViewSonic 27" VX2758A-2K-PRO 170Hz 1ms HDMI DP HDR10 FreeSync QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA dediğim gibi hiç böyle şeyleri umursayan takan birisi değilimdir ancak birkaç yorum beni tedirgin etti o yüzden ışık süzmesiyse de ileride kullanılamayacak bir sorun yaratır mı yoksa takınılmayacak bir durum mu diye sormak istedim.
Hocam ilk öncelikle hayırlı olsun gerçekten kaliteli bir monitör almışsınız monitör bir darbe almadıysa muhtemelen bir sorun yoktur tabii kargo veya teslimat şirketi getirirken ne olacağını bilmiyoruz ayrıca böyle bir monitörde üretim hatası olma olasılığı da çok düşük yani bence bir sorun yok ayrıca monitörünüz IPS bir monitör yani IPS glow olma olasılığı çok ama çok yüksek dediğim gibi artıp artmayacağı kesin değil bir süre takip edin bir değişiklik olursa yazarsınız veya bir bilgisayarcıya gönderirsiniz.
Tabi ilgilenirler siz bi 3 ay takip edin bir sorun olursa zaten ilgileneceklerdir yani garantisi varsa kafanıza hiç takmayın.Çok teşekkür ederim çok sağ olun bir de 2 yıl garantisi vardı eğer ileride artarsa ya da bir sorun yaratırsa benden kaynaklı olmadığından dolayı müşteri hizmetleri ilgilenir değil mi? Düzeltirler yani sorunu.
Tabii ilgilenirler siz bir 3 ay takip edin bir sorun olursa zaten ilgileneceklerdir yani garantisi varsa kafanıza hiç takmayın.
İyi günler hocam. Bir sorunuz olursa yazabilirsiniz.Çok teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için içim rahatladı. Muhtemelen dediğiniz gibi bir sorun çıkmayacak ancak yine de bunları duymak rahatlattı. Tekrardan teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.