shizou Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 131 Çözümler 1 24 Şubat 2023 #1 Merhaba. Monitörümde kırmızı dik bir çizgi beliriyor. Nedeni nedir? Sadece Chrome'da yaşıyorum sanırım onu fark ettim. Dip not: Sorun sadece tarayıcılar da oluyor. Örnek: Microsoft Edge, Chrome, Discord, Youtube vb. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (1247).png 2,1 MB · Görüntüleme: 57 Son düzenleme: 24 Şubat 2023
Merhaba. Monitörümde kırmızı dik bir çizgi beliriyor. Nedeni nedir? Sadece Chrome'da yaşıyorum sanırım onu fark ettim. Dip not: Sorun sadece tarayıcılar da oluyor. Örnek: Microsoft Edge, Chrome, Discord, Youtube vb.
DanyW Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #2 Monitör renk testini deneyin isterseniz. Sorun varsa monitör arızalı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS shizou Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 131 Çözümler 1 24 Şubat 2023 #3 DanyW dedi: Monitör renk testini deneyin isterseniz. Sorun varsa monitör arızalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl deneyebilirim? Oyunlar da problem yok? Artı 0 Eksi
DanyW dedi: Monitör renk testini deneyin isterseniz. Sorun varsa monitör arızalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl deneyebilirim? Oyunlar da problem yok?
DanyW Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #4 Youtube'da var veya sitelere de bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS shizou Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 131 Çözümler 1 24 Şubat 2023 #5 DanyW dedi: YouTube'da var veya sitelere de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu sorunumu çözmez hocam. Artı 0 Eksi
DanyW dedi: YouTube'da var veya sitelere de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu sorunumu çözmez hocam.