Arkadaşlar düne kadar monitör çalışıyordu. Sonra babam gecenin 3 4 saatlerinde oyun oynarken bilgisayarının fişini çekti, haklı da. Sonra ben bir şey olmaz dedim. Sabah uyandığımda PC'yi açtım, açıldı. Kulaklık, klavye, mikrofon, her şey calışıyor. Monitör de çalısıyor ama "no signal" diyor. Sonra kendini uyku moduna aliyor normal bir şekilde.
Arkadaşlar düne kadar monitör çalışıyordu. Sonra babam gecenin 3 4 saatlerinde oyun oynarken bilgisayarının fişini çekti, haklı da. Sonra ben bir şey olmaz dedim. Sabah uyandığımda PC'yi açtım, açıldı. Kulaklık, klavye, mikrofon, her şey calışıyor. Monitör de çalısıyor ama "no signal" diyor. Sonra kendini uyku moduna aliyor normal bir şekilde.
Hocam kasanın içini açmalısnız bu arada kasanın içini açınca garanti biter eğer garanti hala devam ediyorsa garanti bitmesi durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum ayrıca paraya gerek yok
1-eğer iki RAM varsa ikisini sökün eğer tek RAM varsa onu çıkartın.
2-RAM'in altındaki sarı yerleri silgi ile bildiğimiz ders çalışırken kullandığımız silgi ile silin.
3-RAM'in altındaki silgi tozlarını temizce üfleyin.
4-RAM'i farklı yere takın(çift RAM kullanıyorsanız yer değiştirin)
Bu şekilde çözülür eğer RAM'in hangisi olduğunu bilmiyorsanız resmini atayım.
Hocam kasanın içini açmalısnız bu arada kasanın içini açınca garanti biter garanti bitmesi durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum ayrıca paraya gerek yok
1-eğer iki RAM varsa ikisini sökün eğer tek RAM varsa onu çıkartın.
2-RAM'in altındaki sarı yerleri silgi ile bildiğimiz ders çalışırken kullandığımız silgi ile silin.
3-RAM'in altındaki silgi tozlarını temizce üfleyin.
4-RAM'i farklı yere takın(çift RAM kullanıyorsanız yer değiştirin)
Bu şekilde çözülür eğer RAM'in hangisi olduğunu bilmiyorsan