Mikerinos25 Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 Arkadaşlar, yeni sistem aldık. Sabah açtım Valorant kuruyordum, yemek yemeye gittim geldim uykuya almış, sonra kapat aç yaptım baktım no signal yazıyor. Daha yeni yani sorun ne olabilir?
Arkadaşlar, yeni sistem aldık. Sabah açtım Valorant kuruyordum, yemek yemeye gittim geldim uykuya almış, sonra kapat aç yaptım baktım no signal yazıyor. Daha yeni yani sorun ne olabilir?
oğuz kağan şahin Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #11 Mikerinos25 dedi: Hocam garantisi var ama uğraşmak istemiyorum yeni aldık akşam akşam moralim bozuldu inşallah bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi BIOS pilini çıkartıp bekleyin düzelecektir. Artı 0 Eksi
Mikerinos25 dedi: Hocam garantisi var ama uğraşmak istemiyorum yeni aldık akşam akşam moralim bozuldu inşallah bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi BIOS pilini çıkartıp bekleyin düzelecektir.
KS KS Mikerinos25 Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #12 oğuz kağan şahin dedi: Hocam dediğim gibi BIOS pilini çıkartıp bekleyin düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Kesin işe yarar mı hocam kasayı şu an açamam sabah olabilir. Artı 0 Eksi
oğuz kağan şahin dedi: Hocam dediğim gibi BIOS pilini çıkartıp bekleyin düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Kesin işe yarar mı hocam kasayı şu an açamam sabah olabilir.
oğuz kağan şahin Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #13 Mikerinos25 dedi: Kesin işe yarar mı hocam? Kasayı şu an açamam sabah olabilir. Genişletmek için tıkla... Benim de aynı şekilde olmuştu. Yeni toplamıştım BIOS pilini çıkartıp taktım düzeldi. Artı 0 Eksi
Mikerinos25 dedi: Kesin işe yarar mı hocam? Kasayı şu an açamam sabah olabilir. Genişletmek için tıkla... Benim de aynı şekilde olmuştu. Yeni toplamıştım BIOS pilini çıkartıp taktım düzeldi.
KS KS Mikerinos25 Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #14 oğuz kağan şahin dedi: Benim de aynı şekilde olmuştu. Yeni toplamıştım BIOS pilini çıkartıp taktım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. oğuz kağan şahin dedi: Benim de aynı şekilde olmuştu. Yeni toplamıştım BIOS pilini çıkartıp taktım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de biliyorsanız merak ettim. Bu pili çıkarttık taktık ne olacak? Son düzenleme: 11 Mart 2023 Artı 0 Eksi
oğuz kağan şahin dedi: Benim de aynı şekilde olmuştu. Yeni toplamıştım BIOS pilini çıkartıp taktım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. oğuz kağan şahin dedi: Benim de aynı şekilde olmuştu. Yeni toplamıştım BIOS pilini çıkartıp taktım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de biliyorsanız merak ettim. Bu pili çıkarttık taktık ne olacak?
oğuz kağan şahin Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #15 Mikerinos25 dedi: Teşekkürler deneyeceğim. Hocam bir de biliyorsanız merak ettim. Bu pili çıkarttık taktık ne olacak? Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS pilinin olayı PC açık olmasa dahi yaptığımz BIOS ve tarih ayarlı için var diye biliyorum bu sorun neden oluyor pek fikrim yok. Artı 0 Eksi
Mikerinos25 dedi: Teşekkürler deneyeceğim. Hocam bir de biliyorsanız merak ettim. Bu pili çıkarttık taktık ne olacak? Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS pilinin olayı PC açık olmasa dahi yaptığımz BIOS ve tarih ayarlı için var diye biliyorum bu sorun neden oluyor pek fikrim yok.
KS KS Mikerinos25 Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #16 Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum dün tüm fişleri çıkartıp yattım şimdi deneyeyim dedim açıldı.Şimdi uykuya aldım yine aynı şey oldu yav Mikerinos25 dedi: Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum dün tüm fişleri çıkartıp yattım şimdi deneyeyim dedim açıldı. Şimdi uykuya aldım yine aynı şey oldu yav. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar yine yaptım uykuya alırken monitörüde kapatıyormuşum farklı HDMI falan deneyecektim Son düzenleme: 12 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum dün tüm fişleri çıkartıp yattım şimdi deneyeyim dedim açıldı.Şimdi uykuya aldım yine aynı şey oldu yav Mikerinos25 dedi: Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum dün tüm fişleri çıkartıp yattım şimdi deneyeyim dedim açıldı. Şimdi uykuya aldım yine aynı şey oldu yav. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar yine yaptım uykuya alırken monitörüde kapatıyormuşum farklı HDMI falan deneyecektim