Ölü piksel var monitörünüzde. İade edin kesinlikle veya garantisi varsa garantiye verin. İlerde artabilir bu ölü pikseller.Merhaba, yeni bir monitör aldım fakat monitörde siyah renge gelince ekranda kırmızımsı bir çizgi var ve belli oluyor. Bu bir sorun teşkil eder mi, ileride bir soruna yol açar mı yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 1624803
Ölü piksel var monitörünüzde. İade edin kesinlikle veya garantisi varsa garantiye verin. İleride artabilir bu ölü pikseller.
Yine sorunlu ürün denk gelmişDaha yeni değişimden gelmişti hocam tam da uğraşacağız yine.
Bu arada çözüldü olarak rapor edebilir misiniz? eğer başka sorunuz yoksa. Geçmiş olsun tekrardan yapacak bir şey yok uğraşacaksınız malesefDaha yeni değişimden gelmişti hocam tam da uğraşacağız yine.
Yine sorunlu ürün denk gelmişgeçmiş olsun vallahi.
Bu arada çözüldü olarak rapor edebilir misiniz? Eğer başka sorunuz yoksa. Geçmiş olsun tekrardan yapacak bir şey yok uğraşacaksınız maalesef![]()
Normal. Ürün kodları değişiklik gösterebilir. Sorun etmeyin yani. Monitörünüz aynı model. Bu arada büyük ihtimalle monitörünüzün paneli değiştirilecek. Garanti kapsamına giriyor Allah'tan yoksa pahalıya patlayabilir.Ve bir sorum daha var hocam ürünün modeli VG27aqz fakat ayarlarda VG27a olarak gözüküyor monitörün modelini mi farklı göndermişler yoksa öyle gözükmesi normal mi?
ama ben gönderdiğim de böyle bir durum yoktu gönderen tarafından olduğu için bu sorun değişim talebi edebilir miyimNormal. Ürün kodları değişiklik gösterebilir. Sorun etmeyin yani. Monitörünüz aynı model. Bu arada büyük ihtimalle monitörünüzün paneli değiştirilecek. Garanti kapsamına giriyor Allah'tan yoksa pahalıya patlayabilir.
Evet edebilirsin. Böyle bir hakkın var sanırım eski monitörün yenisiyle değişmiş ve değişende sorun çıkmış.ama ben gönderdiğim de böyle bir durum yoktu gönderen tarafından olduğu için bu sorun değişim talebi edebilir miyim
yok hocam değiştirmediler de gönderdiğim monitörü aynı şekilde fakat onlara gönderdiğim de olmayan bir problem ile bana geri gönderdilerEvet edebilirsin. Böyle bir hakkın var sanırım eski monitörün yenisiyle değişmiş ve değişende sorun çıkmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.