Monitörde siyah renklerde kırmızı çizgi çıkıyor

rageddon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir monitör aldım fakat monitörde siyah renge gelince ekranda kırmızımsı bir çizgi var ve belli oluyor. Bu bir sorun teşkil eder mi, ileride bir soruna yol açar mı yardımcı olur musunuz?

IMG20230106193218.jpg

Merhaba, yeni bir monitör aldım fakat monitörde siyah renge gelince ekranda kırmızımsı bir çizgi var ve belli oluyor. Bu bir sorun teşkil eder mi, ileride bir soruna yol açar mı yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 1624803
Ölü piksel var monitörünüzde. İade edin kesinlikle veya garantisi varsa garantiye verin. İlerde artabilir bu ölü pikseller.

Daha yeni değişimden gelmişti hocam tam da uğraşacağız yine.
Yine sorunlu ürün denk gelmiş :( geçmiş olsun vallahi.

Daha yeni değişimden gelmişti hocam tam da uğraşacağız yine.
Bu arada çözüldü olarak rapor edebilir misiniz? eğer başka sorunuz yoksa. Geçmiş olsun tekrardan yapacak bir şey yok uğraşacaksınız malesef :(

Yine sorunlu ürün denk gelmiş :( geçmiş olsun vallahi.

Bu arada çözüldü olarak rapor edebilir misiniz? Eğer başka sorunuz yoksa. Geçmiş olsun tekrardan yapacak bir şey yok uğraşacaksınız maalesef :(

Ve bir sorum daha var hocam ürünün modeli VG27aqz fakat ayarlarda VG27a olarak gözüküyor monitörün modelini mi farklı göndermişler yoksa öyle gözükmesi normal mi?

Ve bir sorum daha var hocam ürünün modeli VG27aqz fakat ayarlarda VG27a olarak gözüküyor monitörün modelini mi farklı göndermişler yoksa öyle gözükmesi normal mi?
Normal. Ürün kodları değişiklik gösterebilir. Sorun etmeyin yani. Monitörünüz aynı model. Bu arada büyük ihtimalle monitörünüzün paneli değiştirilecek. Garanti kapsamına giriyor Allah'tan yoksa pahalıya patlayabilir.

Normal. Ürün kodları değişiklik gösterebilir. Sorun etmeyin yani. Monitörünüz aynı model. Bu arada büyük ihtimalle monitörünüzün paneli değiştirilecek. Garanti kapsamına giriyor Allah'tan yoksa pahalıya patlayabilir.
ama ben gönderdiğim de böyle bir durum yoktu gönderen tarafından olduğu için bu sorun değişim talebi edebilir miyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı