R rageddon Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #1 Merhaba, yeni bir monitör aldım fakat monitörde siyah renge gelince ekranda kırmızımsı bir çizgi var ve belli oluyor. Bu bir sorun teşkil eder mi, ileride bir soruna yol açar mı yardımcı olur musunuz?
Merhaba, yeni bir monitör aldım fakat monitörde siyah renge gelince ekranda kırmızımsı bir çizgi var ve belli oluyor. Bu bir sorun teşkil eder mi, ileride bir soruna yol açar mı yardımcı olur musunuz?
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.202 Makaleler 11 Çözümler 59 8 Ocak 2023 #11 rageddon dedi: yok hocam değiştirmediler de gönderdiğim monitörü aynı şekilde fakat onlara gönderdiğim de olmayan bir problem ile bana geri gönderdiler Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hakkınız var. Yenisiyle değiştirmek zorundalar. Artı 0 Eksi
rageddon dedi: yok hocam değiştirmediler de gönderdiğim monitörü aynı şekilde fakat onlara gönderdiğim de olmayan bir problem ile bana geri gönderdiler Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hakkınız var. Yenisiyle değiştirmek zorundalar.
KS KS R rageddon Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #12 328914 dedi: Dediğim gibi hakkınız var. Yenisiyle değiştirmek zorundalar. Genişletmek için tıkla... aradım ve fotoğrafını istediler maillerine attım haftaiçi teknik servisleri bakıp cevap vereceklermiş merak ediyorum ne diyecekler hocam Artı 0 Eksi
328914 dedi: Dediğim gibi hakkınız var. Yenisiyle değiştirmek zorundalar. Genişletmek için tıkla... aradım ve fotoğrafını istediler maillerine attım haftaiçi teknik servisleri bakıp cevap vereceklermiş merak ediyorum ne diyecekler hocam
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.202 Makaleler 11 Çözümler 59 8 Ocak 2023 #13 rageddon dedi: aradım ve fotoğrafını istediler maillerine attım haftaiçi teknik servisleri bakıp cevap vereceklermiş merak ediyorum ne diyecekler hocam Genişletmek için tıkla... Kabul etmezlerse dava falan açın çünkü zorundalar. Artı 0 Eksi
rageddon dedi: aradım ve fotoğrafını istediler maillerine attım haftaiçi teknik servisleri bakıp cevap vereceklermiş merak ediyorum ne diyecekler hocam Genişletmek için tıkla... Kabul etmezlerse dava falan açın çünkü zorundalar.
KS KS R rageddon Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #14 328914 dedi: Kabul etmezlerse dava falan açın çünkü zorundalar. Genişletmek için tıkla... son çare o hocam cevaplarını bekliyorum, ama umarım müşteri memnuniyetin'den belki zorluk çıkarmazlar veya bilemiyorum artık Artı 0 Eksi
328914 dedi: Kabul etmezlerse dava falan açın çünkü zorundalar. Genişletmek için tıkla... son çare o hocam cevaplarını bekliyorum, ama umarım müşteri memnuniyetin'den belki zorluk çıkarmazlar veya bilemiyorum artık