Çözüldü Monitörde Yatay Çizgiler

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Skeptical2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba uzun zaman once bilgisayarim bozuldu ve bu cizgiler cikti. Tamir ettirmeye zaman olmadi gecenlerde goturebildim ancak Vatan bilgisayara. Orada baglayip actilar cizgiler yoktu, bunun sorunu yok deyip geri yolladilar.

Eve geldik ekran kartini okumuyordu sonra tekrar verdik 5 gun sonra anakart dediler aldik, ben kurdum
Windows falan ekranda cizgi yoktu guzelce aciliyordu bilgisayar kasma birsey yoktu. Taki ekran karti driverını yukleyene kadar, bilgisayar acıldiginda yine ayni cizgiler cikmisti.

Simdi sorun ekran kartinda mi degil mi onu merak ediyorum. Herkes farkli birsey bozuk diyor. Birde bir yerde gordum 'Fırınlama yontemi' diye birsey bu konu hakkindaki dusunceleriniz neler? Sizce yapmali miyim? Simdiden tesekkurler :)

mPa7G0.jpg

1434187395_tmp_QA0YBg.jpg

Dosya Ekleri

• mPa7G0.jpg
    mPa7G0.jpg
    187,8 KB · Görüntüleme: 419
  • rsz_qa0ybg.jpg
    rsz_qa0ybg.jpg
    180 KB · Görüntüleme: 422
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını çıkardım ve bilgisayar gayet güzel çalışıyor, çizgi falan yok sadece normal olarak kasıyor ve her şeyi sıkıca yerine taktığımda çizgiler devam etti. Bende çıkarttım ve şuan sağlam.

Ekran kartını çıkardım ve bilgisayar gayet güzel çalışıyor, çizgi falan yok sadece normal olarak kasıyor ve her şeyi sıkıca yerine taktığımda çizgiler devam etti. Bende çıkarttım ve şuan sağlam.
Garantisi varsa kartı garantiye gönderin yoksa da değecek bir kartsa tamir ettirin 100-200 lira civarına tamir ederler. Değmezse de yeni kart alana kadar onboard'dan devam.

Valla çok uzun zaman önce almıştık AMD Radeon HD 6850'yi garantisi olduğunu düşünmüyorum :) Tamirde ettirilmez herhalde yeni ekran kartı alacağım :S Peki maks. 500 tl'ye hangi kartları önerirsiniz? Ben GTX 750 TI düşünüyorum sizin düşünceleriniz neler?

Peki hangi markayı önerirsiniz? Biraz araştırdım ve Asus strix'in iyi olduğunu duydum bu konuda da tavsiyenizi alayım :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı