Monitördeki 25 (typ.) (TR+td) ms ve GtG nedir?

hocam merhaba bende aceri aldım, cihaz performans yönünden çok iyi yalnız ekran kalitesi kötü. %45 ntsc var, victusların çoğunda da aynı durum var yani onlarında çoğu %45 ntsc. bende de ms değeri 25 (Typ.)(Tr+Td) ms larak gözüküyor ancak bazı yabancı sayfalarda bu ms değerinin 25 ms olmadığı, gerçekte 5ms ile 8ms arasıda bir orana tekabul ettiği falan yazılmış çünkü bu ölçüm yöntemi siyahtan griye ve bilmmem neden neye doğru 2 şeyin toplamıymış ( tam hatırlamıyorum onları) böyle birşeyler yazıyordu. tabi doğru mu bilemiyorum. Laptop ekranı biraz soluk olması ( renk canlılığı az) ve pilin dayanması hariç gayet güzel laptop gibi. ekranda herhangi bir gecikme vs hissetmedim. soğutma da gayet iyi.

Ekran cort.

Performans falan güzel. 8 ram daha ekle yalnız alacagin ram birebir aynisi olsun. Benim ramlerin ikiside 3200 mhz cl22 fakat 2933 e dustu takinca.
Acer forumlarinda da benzer konular var.
Ramler birebir aynı olsun.

2933 olmasini şans eseri farkettim performans harika.

hocam merhaba bende aceri aldım, cihaz performans yönünden çok iyi yalnız ekran kalitesi kötü. %45 ntsc var, victusların çoğunda da aynı durum var yani onlarında çoğu %45 ntsc. bende de ms değeri 25 (Typ.)(Tr+Td) ms larak gözüküyor ancak bazı yabancı sayfalarda bu ms değerinin 25 ms olmadığı, gerçekte 5ms ile 8ms arasıda bir orana tekabul ettiği falan yazılmış çünkü bu ölçüm yöntemi siyahtan griye ve bilmmem neden neye doğru 2 şeyin toplamıymış ( tam hatırlamıyorum onları) böyle birşeyler yazıyordu. tabi doğru mu bilemiyorum. Laptop ekranı biraz soluk olması ( renk canlılığı az) ve pilin dayanması hariç gayet güzel laptop gibi. ekranda herhangi bir gecikme vs hissetmedim. soğutma da gayet iyi.
Renj ayarı intel control panelinden yapiliyor.

Ekran cort.

Performans falan güzel. 8 ram daha ekle yalnız alacagin ram birebir aynisi olsun. Benim ramlerin ikiside 3200 mhz cl22 fakat 2933 e dustu takinca.

hocam başka ne alabilirimki? victus alsam oda aynı ekrana sahip. sanırım bu bütcedeki ekranlar hep böyle

Ekran cort.

Renj ayarı intel control panelinden yapiliyor.
bene amd işlemci var r5 5600h nasıl ayaralayabilirim?

hocam başka ne alabilirimki? victus alsam oda aynı ekrana sahip. sanırım bu bütcedeki ekanlar hep böyle
Hayir victysub ekrani cok iyi.
Kuzenimdeki dell laptop lg panel oda baya iyi.
Ben aslında hp pavilion alacaktim ama bir anlık acera gitti aklım aldım ne yapalım sağlıj olsun cift ekran kullabiyorum suan.

Victusun panel marka modelinde panel look sitesinde direk 7 yaziyor.
Ayrıca yanyana acinca farki anliyorsun bayağı.
Kuzenimde de 6 yazıyor
Evet benim acer akıcı fakat onların ekranı daha akıcı yan yana açıp denedim.

Ben akıcılıktan bahsediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı