Monitördeki 25 (typ.) (TR+td) ms ve GtG nedir?

AMD Adrenalin yüklüdür sanırım, ona girin ekran kısmından renk ayarları yapılıyor. Yapılan ayarlarla biraz daha renkler kontrast güzelleşiyor.
1673895190122.png

hangisini artırayım hocam

Perfirmansı güzel bitr cihaz aldın hayırlı uğurlu olsun.

Teşekkür ederim hocam, hala koşulsuz iade hakkım var 30 gün boyunca. Acaba değiştirsem mi diyorum ama hala kararsızım

Eki Görüntüle 1635341
hangisini artırayım hocam

Teşekkür ederim hocam, hala koşulsuz iade hakkım var 30 gün boyunca. Acaba değiştirsem mi diyorum ama hala kararsızım
Benim hakkım olsa hp alacağım da hakkım yok ben bir anlık aldım öyle attım köşeye 1 ay sonra farkettim.
Şuan arada bir cs go oynuyorum.

Hp victus.

Ya da dell 120hz istiyorum 120 hz daha stabil rtx 3050 sistemine göre zaten 120 hz panelli cihaz bulmak zor.

Eki Görüntüle 1635341
Hangisini artırayım hocam.

Teşekkür ederim hocam, hala koşulsuz iade hakkım var 30 gün boyunca. Acaba değiştirsem mi diyorum ama hala kararsızım.

Vari-bright'ı kapatın, sağ taraftan gözünüze hitap edecek şekilde doygunluğu kontrastı artırın, kontrastı artırıp parlaklığı biraz kısarsanız güzel oluyor.

Ekran cort.

Performans falan güzel. 8 RAM daha ekle yalnız alacagin RAM birebir aynisi olsun. Benim RAM'lerin ikisi de 3200 MHz CL22 fakat 2933'e dustu takinca.
Acer forumlarinda da benzer konular var.
RAM'ler birebir aynı olsun.

2933 olmasini şans eseri fark ettim performans harika.

Renj ayarı Intel Control panelinden yapiliyor.

AN515-57 modeline sahipseniz modlu BIOS ile düzeltilebiliyor fakat 200 MHz için değmez.

Vari-bright'ı kapatın, sağ taraftan gözünüze hitap edecek şekilde doygunluğu kontrastı artırın, kontrastı artırıp parlaklığı biraz kısarsanız güzel oluyor.

Hocam bir de Acer'de klavyede tuşlar siliniyor diyorlar. Siz ne kadar süredir Acer kullanıyorsunuz ve tuşlarınız silindi mi acaba?

hocam birde acerde klavyede tuşlar siliniyor diyorlar. Siz ne kadar süredir acer kullanıyorsunuz ve tuşlarınız silindi mi acaba ?

Hocam bir de Acer'de klavyede tuşlar siliniyor diyorlar. Siz ne kadar süredir Acer kullanıyorsunuz ve tuşlarınız silindi mi acaba?

Hocam daha 20 gün falan oldu henüz silinme yok ama ilerde olabilir diye düşünüyorum sonuçta diğer laptoplardan ucuz olmasının bir sebebi olmalı bir yerlerden kısmışlardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı