Merhaba ben VG27wq monitör kullanıyorum ve Max yapabildiğim Hz 165. overclocklasam ve 240 yapsam, monitöre zarar gelir mi ve nasıl yaparım?
Hocam sadece 7 Hz falan yükseltiliyor Monitörü yakacak mısınız? Durun!Merhaba ben VG27wq monitör kullanıyorum ve Max yapabildiğim Hz 165. overclocklasam ve 240 yapsam, monitöre zarar gelir mi ve nasıl yaparım?
240 Yapabileceğinizi sanmıyorum ama 180 vs. stabil çalışır.Merhaba ben VG27wq monitör kullanıyorum ve Max yapabildiğim Hz 165. overclocklasam ve 240 yapsam, monitöre zarar gelir mi ve nasıl yaparım?
Nvidia ekran kartlarında bu basit diye biliyorum fakat dilediğinizce yükseltemiyorsunuz, kısıtlı bir yükseltme yapabilirsiniz ve bu monitörünüzün ömrünü kısaltacaktır. Tavsiyem bu tarz yollara başvurup monitörünüzü riske atmamanız.Merhaba ben VG27wq monitör kullanıyorum ve Max yapabildiğim Hz 165. overclocklasam ve 240 yapsam, monitöre zarar gelir mi ve nasıl yaparım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.