Monitöre uzun bakınca oluşan baş ağrısı

Enoversia

Kilopat
Merhabalar Aoc G2590VXQ monitörünü kullanmaktayım. Bilgisayar başında biraz fazla vakit geçiriyorum 10 saat civarı. 4 ,5 saat oturduktan sonra cildimde kızarma, sıcaktık artışı ve baş ağrısı oluyor bu normal mi ? Bilen arkadaşlardan yada aynı sorunu yaşayan arkadaşlardan cevap bekliyorum.
İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör ayarlarından Low Blue Light ayarını açmayı deneyebilirsin. İlk başta zor gelse de sonrasında alışırsın.
Çok yanlış akıl veriyorsun Recep efendi, arkadaş sadece baş ağrısından bahsetmemiş.
Cildinde kızarmalar ve vücut ısısı artışından bahsediyor bu öyle okuma ışığı gibi basit çözümü olan bir olay değil gibi 🤔

Hemen size bir kutu yazıyorum. EE okuyacağım ama Tıp da tutuyordu o yüzden güvenebilirsiniz.
images-3.jpeg

10 saat bakmayın mola verin dinlendirin gözlerinizi.
9:00-18:00 bilgisayar başında iş yapıyorum. Akşam evde 3-5 saat. 7-8 saat aralıksız monitör temasında insanın uykusu gelebiliyor, baş ağrısı ve göz ağrısı yapabiliyor.

Çok yanlış akıl veriyorsun Recep efendi, arkadaş sadece baş ağrısından bahsetmemiş.
Cildinde kızarmalar ve vücut ısısı artışından bahsediyor bu öyle okuma ışığı gibi basit çözümü olan bir olay değil gibi 🤔

Adama bileklerini mi kes dedim ne dedim? Burası bir sağlık sitesi değil, teknoloji sitesi. Ben de en azından monitöründe olan bir özelliği belirttim. Mavi ışığı azaltması sağlığına zarar vermeyecek.

Sizin bir tavsiye verdiğinizi göremiyorum. Tavsiyemi beğenmediyseniz siz de kendi görüşünüzü belirtmekte özgürsünüz.

24 saat de otursam PC başında bir şey olmuyor ama bende alerjik egzema var. Crebros kullanıyorum bazen, genellikle kullanmak istemiyorum çok uyku yapıyor çünkü. Aldığım zaman 12 saat ayağa kalkamıyorum. Sanırım sende de bir şeye karşı alerji var. Eczacına veya aile hekimine danışıp sen de bir ilaç alırsan rahatlarsın. Baş ağrısı için Vermidon alabilirsin.

El deliye biz akıllıya hasret.
Gitsene kardeşim doktora/sağlık ocağına, burada muayene mi bekliyorsun ?
Burada muayene aradığım falan yok kardeşim sadece bu monitörde oluyor bu sorun. Bende monitörden kaynaklı bu sorunun neyden olabileceğini sordum.Doğru düzgün okuyup akıl vermek yerine biliyorsan nedenini yazarsın. Bilmiyorsan da milletin verdiği tavsiyeyi eleştirme.
Monitör ayarlarından Low Blue Light ayarını açmayı deneyebilirsin. İlk başta zor gelse de sonrasında alışırsın.
Sağ olun tavsiyeniz için Recep Bey.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı