Monitörler çok pahalı

Bence pahalı değil 3K ya gayet iyi monitörler düşüyor.

Kitle yönlendirme gibi bir amacım yok bunlar tamamen benim düşüncem; Apple şu an satılmasaydı geçen sene 18 bin birim olan telefon 25 bin birime yükselmezdi. Sizce Steam günlük kur değerine göre satış yapsaydı şu an bu kadar büyüyebilir miydi? 3 bin birim sana göre ya da bana göre "pahalı değil" ama sence bütün bu yaşanılanlar normal mi?
 
Fiyatlar konusunda belirsizlik olmasının temel sebebi stok ve bizim esnafımız arkadaşlar. Bu temel sebep bakın siyaset işin dışına dolar işin dışına. Ben amazon üzerinden 900 Tl ye mükemmel PSU veya başka ürünler alabilir iken bizde aynı ürün 1500e satılıyor. Ve 900 içinde vergi de kargo da dahil ve güvence altında alım yapıyorsunuz. Global yorumlar ile 15 günde eve teslim oluyor. Bizim esnaf ne yapıyor peki o stok azaldı. Ürün yok kriz çıkacak gibi gösterelim fiyatları artırım yapalım. Özelikle tek el olan bazı teknoloji firmalarının dediği oluyor. 2 günde 300 TL SSD fiyatları arttı bu grupta ses çıksın diye konu açtım sesiniz çıkmadı. Susun susun daha bu fiyatlar biz sustukça daha da yükselir.
 
Fiyatlar konusunda belirsizlik olmasının temel sebebi stok ve bizim esnafımız arkadaşlar. Bu temel sebep bakın siyaset işin dışına dolar işin dışına. Ben Amazon üzerinden 900 TL'ye mükemmel PSU veya başka ürünler alabilir iken bizde aynı ürün 1500e satılıyor. Ve 900 içinde vergi de kargo da dahil ve güvence altında alım yapıyorsunuz. Global yorumlar ile 15 günde eve teslim oluyor. Bizim esnaf ne yapıyor peki o stok azaldı. Ürün yok kriz çıkacak gibi gösterelim fiyatları artırım yapalım. Özelikle tek el olan bazı teknoloji firmalarının dediği oluyor. 2 günde 300 TL SSD fiyatları arttı bu grupta ses çıksın diye konu açtım sesiniz çıkmadı. Susun susun daha bu fiyatlar biz sustukça daha da yükselir.

Peki hocam marketlerde aynı durum mu geçerli?
Stok mu yok?
Sanki tek monitör fiyatları artıyor gibi algı yaratmayalım. Yediğimiz şeyler bile pahalı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten PC ekipmanlarındaki en pahalı şey monitörler bence. Şu an kullanıyor olduğum 21 inç 60 Hz monitörüm bozulsa yenisini alamam.
Üretimi yok zaten ucuz monitörlerin. Mecbur 144 Hz alacaksın. 60 ile 144 aynı fiyatta neredeyse.
60 Hz ne ya?
Oyunlarda 60 FPS üstüne bile çıkamazsın.
 

Geri
Yukarı