LG 24GN650-B ile görseldeki sonucu alıyorum. Yapmam gereken bir ayar var mı?TestUFO: Moving Picture Response Time (MPRT Indicator)
TestUFO: Moving Picture Response Time (MPRT Indicator)www.testufo.com
Değer kaç çıkıyor sizde?
Mesela Casper 200Hz sözde 1ms Fast IPS modeli 8ms çıkıyor. Komple yalan dolan.
Normal de bu herifi sevmem de.
3ms. Sanirim OC ile cikiyormus o hiza da nasil yapilir bilmiyorum. Yarim (0.5) Mprt denebilir.TestUFO: Moving Picture Response Time (MPRT Indicator)
TestUFO: Moving Picture Response Time (MPRT Indicator)www.testufo.com
Değer kaç çıkıyor sizde?
Sevmene gerek yok, o kadar dürüstse 1ms diye tanıttığı bu monitörleri çıkarıp aynı testi yapsın.
Baktım da Monster'ı yapmış ve 5ms çıkmış. İlginçtir 6 ay önce forumlarında bu monitörü öven üyeler gömüşe başlamış. Haydi Abdullah parasına bakıyor da siz niye topaç gibi dönüyorsunuz.
Monster Aryond A24 V1.1 Panel Testi🔥
MODEL ETİKETİ: ----------------------------------------------- PANEL TEPKİ SÜRESİ TEST1: OVERDRIVE HIGH - FreeSync/Gsync ON - FPS2 MOD ----------------------------------------------- PANEL TEPKİ SÜRESİ TEST2: OVERDRIVE HIGH - FreeSync/Gsync ON - USER MOD...forum.donanimarsivi.com
Kraldan çok kralcı meselesi.
İşin kötü yanı aynısı bu forumda da olmuştu, ilk sayfalara bakarsak alkış kıyamet. Kötü bir huy.
Kağıt Üstünde Sistem Toplamak...
Az önce başka bir konuda 50-55 bin TL bandında Intel istenmesine rağmen Ryzen önerisi yapılıyor. Ryzen önerisinde birkaç parça kalitesiz ve ekstra olarak da R7 7700 gibi bir işlemci için A620M öneriliyor. Buna değindiğim için de en tepe A620, ortalama giriş B650'den iyidir tarzında yorum yapıyor...www.technopat.net
Mesela Casper 200Hz sözde 1ms Fast IPS modeli 8ms çıkıyor. Komple yalan dolan.
Normal de bu herifi sevmem de.
1 MS MPRT = 5-6MS GtG diyebiliriz.
Neyseki benim monitoru 1ms GtG diye almistim.
Zaten 1ms MPRT bir pazarlama teknigi.