Daha fazla
Az önce başka bir konuda 50-55 bin TL bandında Intel istenmesine rağmen Ryzen önerisi yapılıyor. Ryzen önerisinde birkaç parça kalitesiz ve ekstra olarak da R7 7700 gibi bir işlemci için A620M öneriliyor. Buna değindiğim için de en tepe A620,ortalamagiriş B650'den iyidir tarzında yorum yapıyor bu arkadaş. Sağlam patlamış. İnsanları parası ile rezil etmiş. Yaşı da küçük fakat umarım ders çıkarır. Beğeni, rütbe tarzı şeyler için paramedik gibi her konuya koşup hazır cevap vermek bir şey kazandırmıyor.
Ne kadar iyidir bilemem demek ile olmuyor. Para senden çıkmıyor fakat akıl veriyorsun, öneri yapıyorsun insanlara. 16 yaşında o meblağ bir parayı da kazanma ihtimalin yok, yaşına veriyorum ben. Bilmiyorum, var mı forumda 50-55 bin TL verip de A620 karta R7 7700 takıp kullanacak birisi? Üstelik çıplak anakart değilmiş...
İşte sorun tam olarak da bu. Kişiler kopyala yapıştır yaptığı için ürün hakkında onun da bilgisi yok ki. Adam Intel öneri istiyor olabilir ama adamın konudaki ana mesajı ve başlık kimin umrunda? Kopyala yapıştır AMD'yi gönderiyor çünkü o bütçeye Intel sistem dizecek bilgi o adamda yok.