Monitörlerin Sesini Ayırma

ForestGuardiann

Kilopat
Yer
SAMSUN
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Bilişim Sistemleri
İki ayrı ekranım var. Biri monitör diğeri ise televizyon. Televizyona HDMI bağlantısıyla bağlı. Televizyondan ayrı, bilgisayardan ayrı ses gelmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Programların çoğu çıkış kaynağı seçeneği sunuyor ek olarak belirteyim, o da kullanılabilir.
Mesela Chrome üzerinden örneklendireyim: AudioPan diye bir eklenti var. Oradan sekmedeki sesin çıkış tarafını ayarlayabiliyoruz.
1578316830232.png

İki farklı pencereyi iki farklı ekranda iki farklı ses tarafından ayarlayıp iki farklı görüntü ve ses oynatabilirsiniz.
Yazılım ayarını yaptıktan sonra (2.1 ses sistemi kullandığınızı varsayıyorum.) X videosunun sesini oynatan hoparlörü o ekranın yakınına konumlandırabilirsiniz.
Hangi programları hangi amaçla kullanacağınızı paylaşırsanız onlar üzerinden örneklendirebiliriz.

Programların çoğu çıkış kaynağı seçeneği sunuyor ek olarak belirteyim, o da kullanılabilir.
Mesela Chrome üzerinden örneklendireyim: AudioPan diye bir eklenti var. Oradan sekmedeki sesin çıkış tarafını ayarlayabiliyoruz.
Eki Görüntüle 482905
İki farklı pencereyi iki farklı ekranda iki farklı ses tarafından ayarlayıp iki farklı görüntü ve ses oynatabilirsiniz.
Yazılım ayarını yaptıktan sonra (2.1 ses sistemi kullandığınızı varsayıyorum.) X videosunun sesini oynatan hoparlörü o ekranın yakınına konumlandırabilirsiniz.
Hangi programları hangi amaçla kullanacağınızı paylaşırsanız onlar üzerinden örneklendirebiliriz.
Şöyle söyleyeyim efendim benim ikinci ekranım aslında Televizyon ve sesinde HDMI bağlantısı aracılığıyla Televizyondan çıkmasını sağlamak istiyorum

Eki Görüntüle 482905
kardeş çok yardımcı oldun valla çok sağol

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı