Monitörlerinizi tanıtın

Arkadaşlar monitörünüzün,
1) Marka/modelini yazın.
2) Nereden aldığınızı ve fiyatını yazın.
3) Bir sorunu olup olmadığını yazın. ( Ölü piksel, ışık sızması vb.)

Benim gibi monitör arayışında olanlara yardımcı olmuş oluruz. Haydin parmaklara kuvvet. 😂
Acer X193HQL. 8-9 yıl önce bilgisayar ile birlikte almıştık. 60hz 5MS 18.5 inch bir monitör. Kendisinden aşırı memnunum, hiç bir sıkıntısı yok. Eğer bir gün yeni bir monitör alırsam yine Acer'den vazgeçmeyeceğim.

Acer X193HQL 18.5 LCD Monitor | eBay

Samsung T22D390.
5-6 yıl önce şu anki evimize taşındığımız zaman 2 odaya birer tane almıştı babam, daha sonra 2.oda da ki lazım olmayınca bende 2.ekran olarak kullanmaya başladım. (Fiyatını bilmiyorum ve evet televizyon kullanıyorum)
Allah'a şükür emektarmışcasına devam etmekte herhangi bir sıkıntı çıkarmadı, sadece geceleri kurtlar Vadisi'ni izlerken IPS olmadığı için ara sıra sıkıntı olabiliyor.

Tavsiye eder miyim? Ederim, güzel yani, tabii ki de 60Hz olduğu için CS:GO'da vs. sıkıntı olabiliyor ama yine de güzel.

1) Viewsonic VA2419-SH.
2) Hepsiburada'n aldım. Fiyatı ise 799₺. 2 Yıl önce aldım.
3) Ortada 1 tane ölü piksel var. Onun dışında sıkıntı yok.

İkinci monitörüm Samsung S22B150. Zamanında tüplü IBM monitörümden kurtulmam için ailem almıştı. Şükür hiçbir sorunu yok. Tamamı cam ve kenarları sivri bir çerçeveyi düşerken tutmaya çalıştığım için ekrana çarptı ve bir kaç yerinde kısa çizikler oldu. Tamamen kullanıcı hatası yani. Birinci monitörüm Asus VP247QG. 75 hz 1 ms değerleri var. Fiyatı 800 lira civarındaydı. Boyutu masama sığdırabileceğim ölçülerde, değerleri ve fiyatını göz önüne aldığımda seçebileceğim en iyi seçeneğimdi. Bir tane ölü piksel mevcut şuan ekranda. Sanırım bir yıllık kullanımın sonunda oluştu. Onun dışında bir sorunla karşılaşmadım. İnşallah bundan sonra da karşılaşmam. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı