Çözüldü Monitörü HDMI Uydu Alıcı İle Kullanmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

I223TTIN

Megapat
Yer
Gaziantep - Hatay
Daha fazla  
Meslek
Zihin Engelliler Öğretmeni
Arkadaşlar eski monitörümü değiştirdim, Asus MX239 aldım. Monitör çok güzel fakat yeni aldığım next minix amigo uydu alıcısını taktığımda hiçbir görüntü alamadım ve "Monitör aralıkta değil" diye uyarı verdi. Sanırım hz değeri uygun değil. Bu yüzden TV olarak kullanamıyorum. Monitörü değistirecem Philips 27" 278C4QHS/00 ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Bu monitörden beklentim hem kaliteli bir PC monitörü olarak kullanmak oyun oynamak ve boş zamanlarda tv izlemek. Sizce bu monitor ile ihtiyaçlarımı karşılar mıyım? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Şöyle bir şey alabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başka bir uydu alıcı takıp da deneyin bir de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tv box düşünmüyorum. Direkt uydu alıcısı bağlamam lazım.

Sorunu çözdüm. Sorun kabloda falan değil, monitördeymiş. Monitörün HDMI girişi ve monitör uydu alıcısı frekanslarını okuyamıyormuş. Yardımlarınızı için teşekkür ederim. Bu 2 monitör hakkında da sorusu olanlar bana ulaşabilir. Seve seve yardımcı olurum.

Onu da yaptim fakat monitorlerin hertz degerleri uydu vericisiyle uymadigi ayni aralikta olmadigi icin monitorler goruntu vermiyor.

Hertz'den olma ihtimali az ancak tabi bir ihtimal var. Genelde bu sorunu yaşayan monitör ayarlarından kaynaklı oluyor ancak çoğu kişi monitör veya taktığı aygıt arızalı diye geri gönderiyor. Kendiniz ayarları kurcalayıp bulmanız geri göndermekten kurtardı sizi :) Yani çözüm için uğraşmak (7 gün içerisinde) daha iyi olur her ürün için, çabalamadan hem kullanmayı hemde problemleri çözmemeyi öğrenemezsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı