Çözüldü Monitörü kapattıktan sonra görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ASiTAL

Hectopat
Oyun açık bir şekilde monitörümü kapatıyorum. Tekrar açdığımda monitörü ekran siyah kalıyor görevi sonlandır yapmam gerekiyor bunun sebebi ne olabilir?

Çözüm
Oyun çok eski bir oyun hali ile eski kitaplıkları kullanıyor Windows 10 gibi bir işletim sisteminde sorun çıkarması normal sebebi ise oyun açılırken ekran ile bilgileri oyun motoruna iletiyor ve herhangi bir değişiklikte yenilemiyor bu yüzden render alamıyor ve oyun kapanıyor. Oyun dosyasının ana exe dosyasına sağ tıklayıp tam ekran optimizasyonu'nu kapalı ise açıp açık ise kapalı yaparak tekrar dener misiniz?
Oyun açık bir şekilde monitörümü kapatıyorum. Tekrar açdığımda monitörü ekran siyah kalıyor görevi sonlandır yapmam gerekiyor bunun sebebi ne olabilir?

Bazı monitörler gücü kapatınca kabloyu çıkartmış gibi algılıyor aynı şekilde benim monitörde yapıyor. Oyunda çözünürlük değişimi gibi algılıyorsa siyah ekranda kalıyor olabilir.

Kullandığınız kablo ve çıkış tam olarak nedir belirtirseniz yardımcı olabilirim. Dijital portlarda sıkıntı olmuyor büyük ihtimalle VGA çıkışından alıyorsunuz.

hdmi görüntü çıkısım monitör 1920p ips wiewsonic marka
kulaklık takıyorum monitörü kapatınca usb cıkartma sesi geliyor açınca da tekrar ses geliyor oyunumun ekranı sim siyah kalıyor

Özel çözünürlük ve benzeri bir şey kullanıyor musunuz? Ayrıca oynadığınız oyunun ismini alabilir miyim?

HDMI görüntü çıkısım monitör 1920p IPS ViewSonic marka

Kulaklık takıyorum monitörü kapatınca USB cıkartma sesi geliyor açınca da tekrar ses geliyor oyunumun ekranı SIM siyah kalıyor

Evet donanım çıkartma takma sesi geliyor benim de durum aynı. Tüm uygulamaların sekmelerin yeri de değişiyor. Bir çözümü olduğunu sanmıyorum.

Özel çözünürlük ve benzeri bir şey kullanıyor musunuz? Ayrıca oynadığınız oyunun ismini alabilir miyim?
oyun knight online çözünürlük monitörle oyunun aynı ayarlıyorum genelde ama ne varas yerı kayıyor masa üstümde aç kapa yapınca monitörü eski monitörümde yokdu böyle bişey

Siyah ekranda iken sürücüleri yeniden başlatmayı denediniz mi? Siyah ekranda iken CTRL + Shift + Win +b kombinasyonu ile sürücüyü yeniden başlatın ve bize ne olduğunu anlatın.

Siyah ekranda iken sürücüleri yeniden başlatmayı denediniz mi? Siyah ekranda iken CTRL + Shift + Win +b kombinasyonu ile sürücüyü yeniden başlatın ve bize ne olduğunu anlatın.
direk gorevı sonlandır yapıyorum devam edıyor masaustu ama oyun gıdıyor cevap yok oyunda

Oyun çok eski bir oyun hali ile eski kitaplıkları kullanıyor Windows 10 gibi bir işletim sisteminde sorun çıkarması normal sebebi ise oyun açılırken ekran ile bilgileri oyun motoruna iletiyor ve herhangi bir değişiklikte yenilemiyor bu yüzden render alamıyor ve oyun kapanıyor. Oyun dosyasının ana exe dosyasına sağ tıklayıp tam ekran optimizasyonu'nu kapalı ise açıp açık ise kapalı yaparak tekrar dener misiniz?

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…