Monitörü masama nasıl sığdırabilirim?

Deniz Gözay

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben yeni bir sistem topluyorum ve alacağım monitörün masama sığıp sığmayacağını öğrenmek istiyorum.

Alacağım monitör

Bu monitörün yüksekliği 41 cm ama benim masamın monitörü koyacağım kısım ile tepesinin arası 40 cm ben bu monitörü bir şekilde masaya sığdırabilir miyim?

Arkadaşlar merhaba ben yeni bir sistem topluyorum ve alacağım monitörün masama sığıp sığmayacağını öğrenmek istiyorum.

Alacağım monitör

Bu monitörün yüksekliği 41 cm ama benim masamın monitörü koyacağım kısım ile tepesinin arası 40 cm ben bu monitörü bir şekilde masaya sığdırabilir miyim?
Masa arkasına tutturulan ayaklardan alıp monitörü en aşağı konuma getirebilirsiniz.

Dostlar masamın şekli böyle çözümlere maalesef uygun değil benim asıl merak ettiğim 1cm'lik farkı ayakların veya standın esneme payı ile kurtarabilir miyim?

Dostlar masamın şekli böyle çözümlere maalesef uygun değil benim asıl merak ettiğim 1cm'lik farkı ayakların veya standın esneme payı ile kurtarabilir miyim?
1cm esneme payı ile çözülecek bir mesafe değil. Hadi oldu diyelim o monitörü sıkı kıkıya koymaya için el verecek mi? Biraz mesafe bırakmak lazım.
https://www.amazon.com.tr/RFIVER-Bilgisayar-Monitörü-Ekranlar-Yükseklik/dp/B08NWT5XM3/ref=sr_1_27?adgrpid=144232165160&hvadid=624165422159&hvdev=c&hvlocphy=9056855&hvnetw=g&hvqmt=b&hvrand=1476906827783701175&hvtargid=kwd-378563398068&hydadcr=5571_2322979&keywords=pivot+monitör+ayağı&qid=1688922109&sr=8-27
Şu tarz bir stand olabilir, ancak bunun da ayağı çok büyük ve masanın alanından çalıyor.
Son bir seçenek olarak da eğer masanın arkasındaki yer yeteri kadar sağlam ise monitörü direkt masanın arkasına monteleyebilirsin.
Bu da olmazsa ya masayı doğrayacaksın ya da direkt yeni masaya geçeceksin gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı