Kaan031 Femtopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #1 Masaüstü bilgisayarımda hem kasa hem de monitör kendisinden hoparlörlü ama ne yaptıysam ses sürekli kasadan çıkıyor. Monitöre iletemiyorum (HDMI ile bağlı).
Masaüstü bilgisayarımda hem kasa hem de monitör kendisinden hoparlörlü ama ne yaptıysam ses sürekli kasadan çıkıyor. Monitöre iletemiyorum (HDMI ile bağlı).
Çözüm Kaan031 18 Şubat 2025 erenspurs dedi: Sağ alttaki ses simgesinden sesin hangi hoparlörden çıkacağını seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Sadece HD context cıkıyor. Ses aygıtlarında HD context ve NVIDIA Audio çıkıyor ama takılı değil diyor HDMI ekran kartında. NVIDIA driverlarını silip kurdum sorun düzeldi
erenspurs dedi: Sağ alttaki ses simgesinden sesin hangi hoparlörden çıkacağını seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Sadece HD context cıkıyor. Ses aygıtlarında HD context ve NVIDIA Audio çıkıyor ama takılı değil diyor HDMI ekran kartında. NVIDIA driverlarını silip kurdum sorun düzeldi
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.474 Çözümler 23 Yer Tottenham 18 Şubat 2025 #2 Sağ alttaki ses simgesinden sesin hangi hoparlörden çıkacağını seçtiniz mi ? Artı 0 Eksi
KS KS Kaan031 Femtopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #3 erenspurs dedi: Sağ alttaki ses simgesinden sesin hangi hoparlörden çıkacağını seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Sadece HD context cıkıyor. Ses aygıtlarında HD context ve NVIDIA Audio çıkıyor ama takılı değil diyor HDMI ekran kartında. NVIDIA driverlarını silip kurdum sorun düzeldi Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
erenspurs dedi: Sağ alttaki ses simgesinden sesin hangi hoparlörden çıkacağını seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Sadece HD context cıkıyor. Ses aygıtlarında HD context ve NVIDIA Audio çıkıyor ama takılı değil diyor HDMI ekran kartında. NVIDIA driverlarını silip kurdum sorun düzeldi