Monitor Tavsiyeleri

Sercan Esen

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba abilerim benim 300 tl gibi bi sınırım var monitor alabilme için . Alırken nelere dikkat etmeliyiz büyüklügünemi yoksa netligine mi ? Açıklarsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Dijital girişi olmalı: DVI veya HDMI.
  • Arka Panel LED aydınlatmalı olmalı.
  • Oyun için alınacaksa 2ms tepki süresi olmalı.
  • Boyutu en az 18.5" olmalı ve çözünürlüğü de en az 1920 x 1080 olmalı.

Bu bağlamda:

Eksen[SIZE=-1]AOC E2262VW 21.5" 1920x1080 2ms Siyah Beyaz Full HD LED DVI-D Monitör [/SIZE][SIZE=-1]132.21[/SIZE][SIZE=-1]282.37[/SIZE][SIZE=-2]Havale: 276.73[/SIZE]
Teknolojix[SIZE=-1]21.5" PHILIPS 226C2SB LCD MON.(WIDE-2MS-DVI-SİYAH)[/SIZE][SIZE=-1]161.14[/SIZE][SIZE=-1]392.17[/SIZE]

Recep abi bide monitorler bölümüne konu actım yalnıslıkla buraya actım diye bunun için simdiden özür dilerim . Ailemle biraz once konustum bütçem biraz daha arttı ordaki konuyada bakarsan cok sevinirim.

Kardeşim bence kesinlikle AOC marka monitör almalısın. Çok çok memnunum. Gerek müşteri hizmetleri gerek ürün kalitesi. Şıklık,renk dolgunluğu. Eğer düşünürsen yaz burdan sana modelde söyleyeyim. Bende ki IPS.

Recep abi bide monitorler bölümüne konu actım yalnıslıkla buraya actım diye bunun için simdiden özür dilerim . Ailemle biraz once konustum bütçem biraz daha arttı ordaki konuyada bakarsan cok sevinirim.

Olur recep abinin dedigi gibi 2 ms gecikme süresi var model verirsen yada teknik özellikler daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı