Monk Özentiliği

Surrealist Kasap

Hectopat
Daha fazla  
Bilirsiniz "Galip Derviş" adında bir dizi başlıcak yakında. Anlamışsınızdır heralde bu dizinin "MONK" 'un çakması olduğunu. Benim anlamadığım şey biz yani türklerde fena bir zeka var ama hala kendi projelerimizi yapacağımıza milletin projesini yeniden kurgulayıp sunuyoruz. Bu ne dengesizliktir yahu.

Bizim Vadi'miz, Sülümanımız var..

İşin şakası bir yana TV de 2 kare görüp buraya konu açman çok mantıksız. Kurunun yanında yaşı da yakıyorsun. Emin ol bizim dizilerimizinde yüksek standartı var. Gerçi kimisi işin bokunu çıkardı orası ayrı ama kaliteli diziler de yapılıyo sana denk gelmemiş diyelim.

Piyasa izleyiciye git onu al diyo napacaksın paşa paşa alacaksın. Lümpen dünyası kardeş. Daha da derinleştirirdim de neyse..

Türk yapımlarının (bir kaçını tenzih ederim) o kadar kötü, tu kaka şeyler olduğuna inanmıyorum. Hans yaptı iyi Hasan yaptı kötü. Yok öyle dünya..

Konuyu açan arkadaşda kötü dizi yapıyoruz dememiş, araklıyoruz demiş iyi okuyun gençler.

- - - Güncellendi - - -

Güzel bir yaklaşım.
uzalan'nın yorumunu ikinci kez okuyunca cevap verecektim ama kendi açıklaması zaten kendine bir cevap olmuş.

Kimseden cevap beklemedim, düşüncemi yazdım ve neden TV izlemediğimi yazdım.

Türklerin TV ve Film anlayışı o kadar da büyük değil. Hele dizideki kavga sahneleri tam bir rezillik. Adam 20 santim geriden tekme atıyor yere düşen adam bir daha kalkmıyor 1 yumrukta öldün mü be adam. ;)

Ancak Türkiye komedi filmi konusunda çok başarılı.

Bizim Vadi'miz, Sülümanımız var..

İşin şakası bir yana TV de 2 kare görüp buraya konu açman çok mantıksız. Kurunun yanında yaşı da yakıyorsun. Emin ol bizim dizilerimizinde yüksek standartı var. Gerçi kimisi işin bokunu çıkardı orası ayrı ama kaliteli diziler de yapılıyo sana denk gelmemiş diyelim.

Piyasa izleyiciye git onu al diyo napacaksın paşa paşa alacaksın. Lümpen dünyası kardeş. Daha da derinleştirirdim de neyse..

Türk yapımlarının (bir kaçını tenzih ederim) o kadar kötü, tu kaka şeyler olduğuna inanmıyorum. Hans yaptı iyi Hasan yaptı kötü. Yok öyle dünya..

Ne alaka ? Yazılanı nerenizden anlıyonuz anlamış değilim. Türkler yapsa daha iyi yapar diyorum sen olayı nereye getirdin.

Konuyu açan arkadaşda kötü dizi yapıyoruz dememiş, araklıyoruz demiş iyi okuyun gençler.

- - - Güncellendi - - -

Kimseden cevap beklemedim, düşüncemi yazdım ve neden TV izlemediğimi yazdım.

Hocam öyle anlayan zaten kafası fesatlığa çalışan adamdır. Biri demiş "Buna sebep konu mu açılır?". Buna sadece gülüyorum.
Burda açılan çoğu konunun mantığı yok ki bilakis bu konu da en mantıklısı. Türklerin çok başarılı yapımları var(İşler Güçler, Leyla ile Mecnun vs.). Yani diyeceğim o ki yapsak daha iyisini yapıyoruz ama hala milletten alıyoz projeyi.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı