Monkeypox virüsü için küresel durum ilan edildi

Sosyal'de ki ac*l kelimesinin yasak olması çok saçma ya şu konuyu açarken monitörü kıracaktım.

Eldiven takarız bence.

Eldiven taksak bile kolun değse dirşeğin değse bile geçer ya da hastalıklın8n temas ettiği eşyaya senin eşyan temas ederse senin eşyana bulaşır eşyanıda evde eldivensiz elliceğin için eşyadan sana bulaşır.

Eldiven taksak bile kolun değse dirşeğin değse bile geçer ya da hastalıklın8n temas ettiği eşyaya senin eşyan temas ederse senin eşyana bulaşır eşyanıda evde eldivensiz elliceğin için eşyadan sana bulaşır.
Koruyucu giyisiler yaparlar hocam merak etmeyin. 😀

Hocam o derecede bulaşıyor ise eldiven taksak bile önlemez. Bence Türkiye'de yayılırsa AVM'ler falan tekrar kapanır. Ekonomi ne hale gelir orasını bilemem.

Hocam o derecede bulaşıyor ise eldiven taksak bile önlemez. Bence Türkiye'de yayılırsa AVM'ler falan tekrar kapanır. Ekonomi ne hale gelir orasını bilemem.

Her ihtimali düşünmek lazım burada insanları panikletmek istemem ama tedbir almak lazım mesela ben korona ilk Çin'de çıktığı zaman eve maske stoku yaptım bir dönem maske satışı yasaklandığında ailem benim maskelerimi kullandı kısaca önlem almak lazım.

En azından önlem alınırsa vaka sayısı artmayacak bir hastalık. Atıyorum çalışanlar dışında herkes evinde kalsa çalışmak için dışarı çıkanlar da evdekilerle birebir temasta bulunmazsa vaka sayısı artmaz. Koronada sürekli evinde kalan kişi bile ailesinden vs. hastalığı kapabiliyordu.

Her ihtimali düşünmek lazım burada insanları panikletmek istemem ama tedbir almak lazım mesela ben korona ilk Çin'de çıktığı zaman eve maske stoku yaptım bir dönem maske satışı yasaklandığında ailem benim maskelerimi kullandı kısaca önlem almak lazım.
Eldiven sipariş ettim şimdiden hocam.

En azından önlem alınırsa vaka sayısı artmayacak bir hastalık. Atıyorum çalışanlar dışında herkes evinde kalsa çalışmak için dışarı çıkanlar da evdekilerle birebir temasta bulunmazsa vaka sayısı artmaz. Korona da sürekli evinde kalan kişi bile ailesinden vs. hastalığı kapabiliyordu.
Hocam her zaman aynı şey olur yine ilk başlarda çok umursanmayacak bu hastalık bir süre sonra kısıtlamalar gelecek adım kadar eminim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı