Acil durum ilan edildi zaten hocam başlığı okumadan mı girdiniz.Acil durum ilan edilirse ciddi sarsıntıya girer ülke.
Acil durum ilan edildi zaten hocam başlığı okumadan mı girdiniz.Acil durum ilan edilirse ciddi sarsıntıya girer ülke.
Eldiven sipariş ettim şimdiden hocam.
Hocam her zaman aynı şey olur yine ilk başlarda çok umursanmayacak bu hastalık bir süre sonra kısıtlamalar gelecek adım kadar eminim.
Okulların tekrar kapanacağını pek sanmıyorum, sizin düşünceleriniz nelerdir?Fiziksel temasla bulaşıyor olması çok büyük risk bence. Hastalık fazla ölümcül değil ancak bundan da halkı korumak isterler. Haliyle okullarda temas çok yoğun olduğu için bence okulları da kapatırlar. Tahmin yapmak zor açıkçası.
Okulların tekrar kapanacağını pek sanmıyorum, sizin düşünceleriniz nelerdir?
Okullar kapanacak kadar yayılsın, yeter.![]()
Hocam ağzınızı hayra açın mutasyon gečirip zombi virüsüne dönüşürse okullar sonsuza dek kapanır![]()
Hocam zombi virüsüne dönüşmesi teorik olarak imkansız. Merak etmeyin![]()
Bilimsel olarak mümkün hayvanlar aleminde örneği var parazit veya bakteri tarafından zombi hayvana dönüştürülen hayvanlar var ama tam olarak kesinleşmiş değil.
Hocam kesin bir delil yok ise bilime göre imkansız. Eğer olsa bile bu hastalığın o parazitlere dönüşmesi imkansız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.