Monomy satıcısından PS5 Pro alınır mı?

Alınır neden alınmasın yalnızca ithalatçı garanti olmasını beğenmiyorum. Sony Türkiye garantili olması çok büyük bir avantaj. Olurda garantilik bir sorun olursa ithalat çok uğraştırır hatta bazen alan kişi haklı olsa bile haksız çıkabilir.

Alınır neden alınmasın yalnızca ithalatçı garanti olmasını beğenmiyorum. Sony Türkiye garantili olması çok büyük bir avantaj. Olurda garantilik bir sorun olursa ithalat çok uğraştırır hatta bazen alan kişi haklı olsa bile haksız çıkabilir.
Sony Türkiye diye birşey kalmadı çekildiler. Bilkom garantisi var o da 60k hem öyle bir para bende yok olsa da değmez. İthalatçı garantisi olduğundan alırken emin olmak istiyorum iyi bir satıcıdan almak şart. Yoksa dediğin durumlar olabiliyor alıp da çok uğraşan da gördüm. Kahraman Konsol ve Monomy'nin yorumları genelde olumlu ama kararsız kaldım.

Dediğin gibi zaten ithalatçı, o yüzden sahte olayı saçma ve olmaz bence. Yorumlar iyiyse alınabilir. Hepsiburada iade kısmında falan sorun çıkarmaz. Ben de çıkarmadı en azından hiçbir zaman.

Dediğin gibi zaten ithalatçı, o yüzden sahte olayı saçma ve olmaz bence. Yorumlar iyiyse alınabilir. Hepsiburada iade kısmında falan sorun çıkarmaz. Ben de çıkarmadı en azından hiçbir zaman.
İade genelde tak diye oluyor ama açılmış kutu ise sorun olabilir hiç denemedim açıkçası. İade etmeye niyetim pek yok kutu çok kötü gelmediği sürece ama garanti kısmı önemli tabii. İthalatçı da olsa fatura cart curt vermiyorlar mı o kısım sorun oluşturur mu? Gerçi bu firmadan alışveriş yapan iyi yorum yazan çok ama olumsuzlara göre ihtimal hesaplamak lazım tabii.

@Grim Reaper

Çekildiğini bilmiyorum uzun zamandır takip etmiyorum konsol konusunu ama kötü olmuş madem çekildi o zaman ithalatçı garanti varsa hepsinde yapıştır gitsin en kötü iade edersin. Hepsiburada pişman etmez.

@Grim Reaper

Çekildiğini bilmiyorum uzun zamandır takip etmiyorum konsol konusunu ama kötü olmuş madem çekildi o zaman ithalatçı garanti varsa hepsinde yapıştır gitsin en kötü iade edersin. Hepsiburada pişman etmez.
İade işine girmemeye çalışıyorum elimden geldiğince. Hem ufak da olsa riski var sonuçta hem bundan önce 2 kez Switch 2 alıp iade etmiştim ondan. Bu arada bu satıcı şuanda satmıyor bugün Kahraman Konsol'dan 39900'e almayı düşünüyorum bu satıcıdan alışveriş yapmış olan falan varsa bilgilendirirse sevinirim. @333365

9.7 iyi bir değerlendirme bu arada. Yorumlar gerçekse tabii.
Çok çok fazla yorum var. Bot ihtimalini düşünüp foruma da baktım ama pek birşey bulamadım. Genelde öneriliyor ama satış sonrası desteğe ihtiyaç duyup değerlendiren çok göremedim. Olumsuz yorumlarında açık kutu gelmesi güvenlik bantlarının sökülüp tekrar yapıştırılması gibi önemli şeyler vardı bakarsınız. Daha ucuza satan da yok o da ayrı.

Hepsiburada, iade konusunda sorun yapmıyor. İstediğiniz gibi gelmezse doğrudan iade edersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı