MonsGeek Fun 60 Max Hall Effect vs MonsGeek Fun 60 Ultra TMR

Bütçe
2300-4500

Ssavitar

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba. Bu klavyeyi almaya karar verdim. Ancak ikisi arasında kaldım. Aslında aradaki fark çok basit: Biri Hall effect bir keyboard iken, diğeri aynı özelliklerde ancak TMR kullanan ve alüminyum gövdeye sahip bir keyboard. Aradaki fiyat farkıyla Fun 60 Max'tan bir tane daha alınabiliyor. Ancak ben yine de merak ediyorum: TMR gerçekten bu kadar fiyat artırmaya değen bir şey mi? Hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selamlar iyi akşamlar ve iyi sosyaller umarım iyisinizdir. Ben şu anda yazmış olduğunuz Fun 60 klavyesinin Max modelini kullanıyorum ve şu anda bu yazıyı onunla yazıyorum. Bu klavye hakkında bana fikrimi soracak olursanız muazzam bir şey bu klavye hiçbir sorunu yok tek eksi yanına beyaz olduğundan üstüne saç ya da toz vb şeyler düşünce çok belli etmesi ve rahatsız etmesi diyebilirim. Onun dışında hiçbir sorun göremedim ben klavyede ilk gün geldiğinde tuşlar birkaç kez kendinden basmıştı 2.4GHz de kullanırken fakat onu çok kolay bir şekilde çözdüm sebebini soracak olursanız klavyenin 2.4GHz alıcısının kasanın üstündeki yeriyle modemin yan yana olmasıymış modemden 5-10cm uzaklaştırarak bu sorunu çözdüm ve konunun asıl sorusuna gelirsek bence Fun 60 Max modeli yani Hall effect modeli alırsanız ve yanına da kalan para ile kaliteli istediğiniz Switch'e sahip hotswap özelliğine de sahip mekanik bir klavye daha çekerseniz Tmr'a göre daha mutlu olacağınızı olacağını düşünüyorum.(mekanik klavyeyi %100 boyutunda seçmeye dikkat edin.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı