MonsGeek FUN60 klavye alınır mı?

ForbiddeN7

Decapat
Daha fazla  
Şu anda elimde Razer Ornata v3'ün en büyüğü var. Sanırım 2 zurna dürüm falan ediyordur :) Yenisine ihtiyaç duyma sebebim büyüklüğü. İkinci el temiz satmak isteyen olursa irtibat kuralım ve eksileri kronikleri varsa onları da yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda elimde Razer Ornata v3'ün en büyüğü var. Sanırım 2 zurna dürüm falan ediyordur :) yenisine ihtiyaç duyma sebebim büyüklüğü. İkinci el temiz satmak isteyen olursa irtibat kuralım ve eksileri kronikleri varsa onları da yazarsanız sevinirim.

Klavyenin sıfırı bile şu TR şartlarında çok ucuz şu an doğrusu.

Şu anda elimde Razer Ornata v3'ün en büyüğü var. Sanırım 2 zurna dürüm falan ediyordur :) Yenisine ihtiyaç duyma sebebim büyüklüğü. İkinci el temiz satmak isteyen olursa irtibat kuralım ve eksileri kronikleri varsa onları da yazarsanız sevinirim.
%60 sevmediğim için ve bana çok klavye hissiyatı vermediği için sevmiyorum, bu yüzden ben tercih etmiyorum. Ama %60 gibi klavyeleri seven arkadaşlar için kesinlikle alınır.

Klavyenin sıfırı bile şu TR şartlarında çok ucuz şu an doğrusu.
Hocam elimdeki ürün de 4 5 aylık olduğu için, bi nebze vicdan azabı çekiyorum müsriflik mi yapıyorum diye. O yüzden biraz uyguna kapatmaya çalışıyorum. Sistemi kurarken cahildik şimdi yavaş yavaş güncellemeye çalışıyoruz

Gaming Gen TR'den baktığımda 2 model görünüyor. Pro shine ve Max shine farkları nedir?

Max kablosuz bir şekilde de 8KHz destekliyor hem kablolu hem kablosuz şekilde 8KHz kullanabiliyorsun Pro da ise sadece kablolu bir şekilde 8KHz destekliyor Max daha iyi olur.

Gaming Gen TR'den baktığımda 2 model görünüyor. Pro shine ve Max shine farkları nedir?
1745879116181.png

Bütçe varsa TMR modeli alınabilir mevcut 2 kampanya ile 4200 TL'ye geliyor.

Ultra veya Ultra tmr almanızı öneririm. 2.5klık RT klavye fazla iyi olmayacaktır. Bu bütçelerde mekanik almak daha iyi. Ama bütçeniz var ise Ultra tmr alın.

Max modeli Wireless 8K sunsa bile şarjın çok hızlı bitecektir. Hız istiyorsan Ultra tmr alacaksın şu anda testlerde en hızlı klavyelerden biri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı