MonsGeek M1 V5 Contour Lines PCB tasarimi kime ait?

Kusuruma bakmayın hocam görmemişim, bence Monsgeek ve Akko arasında istediğinizi seçebilirsiniz, ikisi de memnun edecek klavyeler. Sonrasında isterseniz switchleri değiştirip eskilerini satarsınız.

Tactile olduğundan hissiyatını çok beğeneceğinizi düşünmüyorum hocam, FPS oyunu oynarken rahatsız ediyor benim için.
Ney Tactile mi? Tüh. Linear switch sanıyordum ben bunu. Tamam Contour Lines'a geri dönüyorum. Beyaz rengi tercih ederim tactile switch'i tercih etmem.

2. el Asus Rog Azoth aldım. Neredeyse sıfır gibi üründü. NX Snow Switch versiyonu. Bakalım gelince deneyimimi yazarım. Akko kafamı çok karıştırdı. Bu yüzden eledim.

Bu arada yardımcı olan herkese teşekkürler. Her ne kadar Akko almamış olsam da.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun hocam, güvenilir bir ürün almışsınız sonuçta. Kaç TL'ye aldınız acaba?

Güzel fiyata almışsınız hocam, hayırlı olsun.
Aluminyum olmamasini saymazsak Akko'dan daha kaliteli. Pil omru icin 60 saat omur vermis Asus. Yazilimi duzgun, hotswap var ve ekrani tum klavyeler arasindaki en iyi ekran bence. GPU ve CPU verilerini gostermesi cok ilgimi cekti ekranda. Switchleri de iyi gibi Akko'nun sesi daha cok hosuma gitse de. Bakalim yarin geliyor cag atlamis gibi olurum herhalde.

Bir de buna Akko switch takilir mi.

Soket yapısını buraya atarsanız biraz fikir üretebiliriz hocam, onun haricinde maalesef bilmiyorum. Fiyatı baz alırsak Akko'nun en üst modeli olan MOD007V3 he year of Dragon az çok ASUS'un bu modeline yaklaşmış. Aralarında satıcı fiyatı olarak 50 dolarlık bir fiyat farkı var, MOD007V3 160 dolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…