MonsGeek M1 V5 Contour Lines PCB tasarimi kime ait?

Ben de hala switchle ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum, PCB de temassızlık ya da başka bir sorun olabilir ya da dediğim gibi yazılımsal bir sorun vardır ama switchlerde bir sorun olduğunu sanmıyorum.

Ayrıca bir kişi key sensivity ayarlarından çözmüş ama bu sorun herkeste böyle midir bilmiyorum.

Eki Görüntüle 2446918

Key sensitivity'in mekanik switchlerde çok bir şey değiştirmeyeceğini düşünüyorum hocam, garip geldi açıkçası.

3500 TL civarındaki en iyi klavye sanırım bu. Başka bir model olsa riske atmayıp alabilirdim ama 5075B Plus dışında seçenek yok gibi sanırım. Yunzii için yapılan yorumlar da iyi. Biraz Reddit'e falan bakayım artık yarın alacağım klavyeyi. Neyse sorun bir süre sonra kendini göstermiş zaten. 2 yıl içinde PCB bazlı bir sorun olursa garantisi var sonuçta.
Bencede garantisi olduğu için çok sorun olmaz.

Key sensitivity'in mekanik switchlerde çok bir şey değiştirmeyeceğini düşünüyorum hocam, garip geldi açıkçası.
Ben de düşünmüyorum da o kadar siteye baktım ki artık kafam bulandı biraz :D

Kablosuz kullanım için uzatma kablosu alıp dongle'ı klavyeye yaklaştırmama gerek var mı? Bilgisayar uzakta değil ama yerde duruyor.
Ben kendi kullandığım klavyeyle 2-3 metre uzaklaşıp denemiştim ama bir sorun yaşamadım. Belki biraz gecikme oluyordur ama gözle görülecek kadar bir gecikme yaşamadım, akkolarda da sorun olacağını sanmam.

Gerek yok, önünde bir engel olmadıkça problem yaratmaz.
Önünde engel yok sayılır. Kasa biraz solda masanın yanında. Arka I/O kısmına takacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Fena değil ama o fiyatı hak etmiyor bence. O tarz bi klavye istiyorsanız f75 alın derim. Sonradan kendi switchlerini satıp istediğiniz switchleri alırsınız mesela yada bir süre kullanırsınız sonra sıkılınca yenisini alırsınız falan.

akko switchleri de uyar diye biliyorum ama dediğim gibi 3300 biraz fazla gibi yunzii için. 5075 leri de şimdi araştıracağım, yeni uyandım.
PCB ile de sorun yasayan var switch ile de. Yunzii neden fiyatini hak etmiyor sizce? Mumkunse Yunzii alip daha sonra Akko switch ile degistirmek mantikli olmaz mi? Switchleri saymazsak Yunzii daha onde bile kaliyor batarya yuzunden.

Son düzenleme:
Önünde engel yok sayılır. Kasa biraz solda masanın yanında. Arka I/O kısmına takacağım.

PCB ile de sorun yasayan var switch ile de. Yunzii neden fiyatini hak etmiyor sizce? Mumkunse yunzii alip daha sonra Akko switch ile degistirmek mantikli olmaz mi? Switchleri saymazsak yunzii daha onde bile kalıyor batarya yuzunden.

Açıkçası yunzii'nin fiyatına göre kalitesinin iyi olduğunu sanmıyorum, Akko daha güvenilir ve uzun süredir bildiğimiz bir marka olduğu için güven veriyor. Sonrasında Akko switch takmak pahalıya patlayacaktır çünkü 1500 TL gibi bir fiyata geliyor maalesef.

Açıkçası yunzii'nin fiyatına göre kalitesinin iyi olduğunu sanmıyorum, Akko daha güvenilir ve uzun süredir bildiğimiz bir marka olduğu için güven veriyor. Sonrasında Akko switch takmak pahalıya patlayacaktır çünkü 1500 TL gibi bir fiyata geliyor maalesef.
E ben arada kaldim o zaman. Geri MonsGeek alayim desem yukarida attigim konuda MonsGeek icin de ayni sorunun oldugunu soylemis biri.

Yunzii neden fiyatini hak etmiyor sizce? Mumkunse Yunzii alip daha sonra Akko switch ile degistirmek mantikli olmaz mi? Switchleri saymazsak Yunzii daha onde bile kaliyor batarya yuzunden.
3300 fazla bana kalırsa yunzi için. Dediğim gibi onu yapmak istiyorsan amazon satıcılı f75 de alabilirsin bence.

3300 fazla bana kalırsa yunzi için. Dediğim gibi onu yapmak istiyorsan amazon satıcılı f75 de alabilirsin bence.

Keychron hakkinda ne dusunuyorsunuz? Kaliteli bir marka oldugunu duymustum.

Marka kaliteli de bana hitap etmiyor. Bu da elendi. Ben en iyisi 1000 TL'ye membran Rampage alayim. (!)

@enzyyx Creamy Purple nasil bir switch? Sari switch ile cok farki var mi?

@enzyyx @Yuiis MonsGeek M1 V5 modeline karar verdim. Contour Line modelinin tasarımı hoşuma gitmemeye başladı ve bütçemi daha fazla zorlamak istemiyorum. Yunzii Akko'dan kalitesiz, Akko alayım desem çift basma sorunu var. MonsGeek M1 modelinde QMK ile ayar yapılıp çift basmanın çözüldüğü söyleniyormuş. Bazıları çift basma sorunun kablosuz kullanımda olduğunu söylemiş. Ben kablosuz kullanacağım da eğer sorun çıkartırsa kablolu da kullanırım. M1 V5 modelinde gelen kablo çok hoş duruyor. Bu da almam için bir sebep. Ekstra olarak kablosuz olarak kullanma kararı aldığım için batarya boyutu da önemliydi. 5075B Plus modelinin pil performansı pek beğenilmemiş. Akko'ya çift basma sorunuyla ilgili mail attım. Olur da beni tatmin etmeyecek cevap verirlerse ya Scope RX II ya da Darmoshark K8 alacağım. Daha da bakmayacağım. 10 kere kararımı değiştirdim herhalde. Artık Akko'ya ve GamingGen'e güvenmekten başka şansım yok.

Bir de Creamy Purple switch nasıl acaba? Deneyimlediniz mi? Sesi fena değil gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı