Monster 1660 Ti’dan RTX 2060&70’e geçmeye değer mi?

Gaviria

Hectopat
Evet arkadaslar merhabalar.

Bende Monster Tulpar T7 v19.3 laptop var. İslemci ı7-9750H ekran karti 1660 Ti. Bunu satip ustune para ekleyip ayni islemciyle birlikte ekran karti RTX 2060’a gecmeye deger mi? Ya da 2060&2070 arasi cok fark olur mu gecmisken 2070’e gecmem daha mi iyi olur?

Not: RTX2060’a gecersem sifir laptop alir gecerim, 2070’e gecersem 8 aylik ikinci el laptopla gecebilirim.

Sonuc olarak bu masrafa deger mi, yapilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
arada aman aman bir fark yok bence. 1080P yüksek ayarlar için sistemin gayet yeterli şuan. Bana sorarsan geçme.

Evet, haklisiniz sistemim kotu degil iyi ama sirf su RTX teknolojisinden dolayi gecmeyi dusunuyodum. Baya farkli bi teknoloji grafik falan enteresan guzel oluyolar. Yoksa sistemimden ben de memnunum ama ilerisi icin degismek dogru mu olur diye dusunuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı