Riasu
Centipat
Bugün Dying Light 2 oynarken neon pembe bir alana girdim ve ekranım bir anda siyah bir şekilde gidip gelmeye başladı, birkaç saniye sonra ekran komple gitti ama laptop hâlâ çalışır vaziyetteydi. Ekran kartını resetleme kombinasyonunu yaptım ama bir işe aramayınca mecburen tuşundan kapatmak durumunda kaldım. Açtığımda her şey normaldi, tekrardan oyuna girince aynı şey tekrardan yaşandı. Belki oyunla alakalı bir problemdir diye başka bir oyun oynadım test etmek için, ama birkaç dakika sonra aynı problemi tekrardan deneylimledim. 7 ay önce bilgisayarımın ekranıyla ilgili bir problem daha yaşamıştım laptopun garantisi bittiği için tanıdığım bir bilgisayarcıya götürmüştüm ve problemi yeni bir ekran sipariş edip takarak çözmüştük kendisi iyi bir insan ve kısmen aile dostumdur kalitesiz ekran takmak gibi bir şey yapmamıştır. İşin garip kısmı bu siyah ekran gidip gelme durumunu sadece oyun oynamaya başladığımda ve ekranda sarı renk varken karşılaşıyorum. (sarı dışında başka renkler ile de aynı sorun olabilir ben şu anlık sadece sarı renkten haberdarım) Sizce buna ne sebep olmuş olabilir ve bilgisayarcıya götürmeden çözebileceğim bir şey midir acaba?