Monster A5V9.2 BIOS Update

Mtknskln

Hectopat
BIOS güncellemesini mail yoluyla teknik servisten aldım fakat yapamıyorum. Herhangi bir yanlış adım atmak istemediğimden dolayı buradan bir yardım almak istedim.
Dosyalar ekteki gibi. Öncelikle kolay bir şey sanıp "flashmewin64 dosyasına tıklasam her şey olur kendi kurar adamlar yazmış üstüne canım" diyerek tıkladım ama bir şey olmadı 😅. Dosdan yüklemem gerekse nasıl yapmalıyım ya da kısacası neden yapamadım bu güncellemeyi?
Şimdiden teşekkür ederim.
Ekran Alıntısı.PNG

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Şu videoya bak istersen Monster'ın kendisi paylaşmış videoyu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Şu videoya bak istersen Monster'ın kendisi paylaşmış videoyu.

Videoyu daha önceden izledim burada pek anlatılan bir şey olmamış tarihide çok eski ne yazık ki.
Dosdan kurulum yapıyorlar burada ama kendilerinin xmp desteğini açmak için yaptıkları bir komut dosyası var oradan halloluyor ama benim elimdeki dosyalarda dosda çalıştırabileceğim bir bat dosyası göremedim.

Videoyu daha önceden izledim burada pek anlatılan bir şey olmamış tarihide çok eski ne yazık ki.
Dosdan kurulum yapıyorlar burada ama kendilerinin XMP desteğini açmak için yaptıkları bir komut dosyası var oradan halloluyor ama benim elimdeki dosyalarda dosda çalıştırabileceğim bir BAT dosyası göremedim.

Bu dosyaları boş bir flash diske at FAT32 formatında olsun ve BIOS'a gir BIOS'da BIOS Update kısmı falan var mı diye bir bak MSI laptoplarda öyle oluyor belki bu da öyledir bu konuyla alakalı hiçbir forumda düzgün bilgi yok 20 dkdır bakıyorum deneye deneye bulucaksın artık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı