Çözüldü Monster BIOS farklı marka ile güncellenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

harun246

Hectopat
2 yıldır kullanmış olduğum Tulpar T5 19.1 versiyonlu bilgisayarıma Monster destek BIOS güncellemesi vermiyor ne yazık ki. Intel HM370 model chipset kullanılıyor anakartta. Aynı chipset, ekran kartı ve işlemcili farklı bir modelin BIOS güncellemesini kurmak herhangi bir zarar verir mi? Bire bir emsali olan "schenker xmg Core 15 GK5cp6v" modelin BIOS güncellemesi elimde. Bu işlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Çözüm
Evet, cihaz (Tulpar T5 19.1) Tongfang GK5CP6V ve BIOS da teoride uyumlu olmalı. Takıldığınız bir yer olursa yardımcı oluruz lakin risk size ait her zaman.
@Barişalfa

Link bulamıyorum sitesinde indirme bölümü yok rica etsem link paylaşır mısınız?
İndirme linki var ve linki de paylaştım. Fakat linke zaten gerek yok, indirmişsiniz. 32 Bit olanı çalıştırıyorsunuz.

Aptio_V_AMI_Firmware_Update_Utility\afu\afuwin\64

Bu şekilde bir hata alıyorum.

Benim karşılaştığım hatayı şimdi tam hatırlayamadım ama benzer hata idi şunu deneyin isterseniz.

Çekirdek yalıtım - çekirdek bütünlüğünü kapalım başlat+çalıştır'a aşağıdaki kodu yazıp Enter'a basalım ve kapatalım.
Windowsdefender://coreisolation/
Bilgisayarı yeniden başlatalım.

Aşağıdaki konuyu inceleyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı